İmamoğlu: Barışa ihtiyacımız var

İmamoğlu: Barışa ihtiyacımız var

Beylikdüzü Belediyesi personeli ile yeni yıl kutlamasında bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hiçbirimizin birbirinden ayrısı gayrısı, farkı, fazlalığı, eksiği yok. Ülkemizin kardeşliğe, huzura, barışa ihtiyacı var. 2018’de, milletçe mutlu, huzurlu olmamızı diliyorum.” dedi. 

Beylikdüzü Belediyesi personeli yılın son mesai bitiminde yeni yıl kutlamasında bir araya geldi. Ekip ruhunun pekişmesi, aidiyet duygusunun artması ve motivasyonun kuvvetlenmesi amacıyla Beylik Pazarı alanında gerçekleşen program, İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nün almanak sunumuyla başladı. Programda personeliyle bir araya gelerek mutlu anlarına ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2018 yılı, bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e mahcup olmayacağımız bir yıl olsun. Daha ötesi, geçmişten bugüne, tüm değerlerini taşıyan, geleceğe umutla bakan,  çocuklarımıza, bu ülkede güzel, çağdaş bir vatan teslim etmeyi kendine borç bilen insanlar olarak görev yapacağımız bir yıl diliyorum.” şeklinde mesajlar verdi.

"ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN MUTLULUĞU"

Gecede yaptığı konuşmada, yol arkadaşlarına, görevlerin gelip geçici olduğunu hatırlatan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Görevler gelir geçer. Bir sonraki dönemin ya da görevin garantisi yok. Bunların hiç önemi de yok. Esas önemli olan görevimizi yerine getirdiğimiz dönemde, ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin mutlu olmalarını sağlamak ve onların bize, yürekten ‘Size hakkımızı helal ediyoruz, teşekkür ediyoruz.’ demeleridir.” açıklamasında bulundu.

“HEPİNİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuşmasında, belediye personeline çalışmaları için teşekkür eden Başkan Ekrem İmamoğlu, “Hepiniz, benim yol arkadaşımsınız. Hepinizle bir arada olmaktan keyif alıyorum. Sizlerle birlikte, Beylikdüzü için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Görev yaptığımız dört yıl içerisinde, hep birlikte, Beylikdüzü’nde bir fark yarattığımızı düşünüyorum. Bu noktada, en önemli emeği, en önemli alın terini ortaya koyan da sizlersiniz. Bu ilçeyi güzelleştiren her şeyden önce sizin bizimle birlikte oluşunuz, enerjiniz ve emeğinizdir. Varlığınızla alın terinizle kurumumuza kattığınız değerle bu şehre hizmet ettiğiniz için hepinizle gurur duyuyorum. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. Beylikdüzü Belediyesi çalışanlarını bir araya getiren '2018'e merhaba' kutlaması, renkli görüntülere sahne olurken personel, kendileri için düzenlenen gecede,  Beylikdüzü Belediye Orkestrası’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Başkan Ekrem İmamoğlu, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personelinin katıldığı kutlamada hatıra fotoğrafları çekildi; hep birlikte horon oynandı. Çekiliş de yapılan etkinlikte yeni yılın en şanslı personelleri hediyelerine kavuştu.