İzmir'den Kılıçdaroğlu'na davet yağmuru

İzmir'den Kılıçdaroğlu'na davet yağmuru

CHP lideri ile Başkent'te görüşen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın açılışına davette bulundu.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, başta Uğur Mumcu Kapalı Pazaryeri ve Güneş Enerji Santrali Projesi olmak üzere tamamlanan projelerin açılışını yapmak üzere Kılıçdaroğlu'nu ilçeye davet etti. 

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise Ankara’ya giderek Balçova Belediyesi ve Yeni Köy Enstitülüler Derneği’nin katkılarıyla Köy Enstitüleri’nin 78. Kuruluş Yıl Dönümü olan 16 Nisan’da başlayacak ‘Eğitimde Geleceği Düşünmek Sempozyumu için Kılıçdaroğlu’na davet iletecek.

Urla Belediyesi ise Kılıçdaroğlu’nu ay sonunda yapılacak olan Enginar Festivali’ne bekliyor.

İzmir’e gelmesi muhtemel Kılıçdaroğlu için Büyükşehir Belediyesi’nin elindeki açılışlar ise Tire Stadı ve Konak Tramvayı...

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’den Kılıçdaroğlu’na çok sayıda davet gittiğini, CHP Lideri’nin Nisan ayı içinde İzmir’e geleceğini, yoğun bir mesai programı geçireceklerini söyledi. Yücel, tarih ve program konusunda Genel Merkez’in çalışma yaptığını ifade etti.