Kamil Üci 3 Altın Madalya İle Gururlandırdı

Kamil Üci 3 Altın Madalya İle Gururlandırdı

4. Marmara Cup Uluslararası Karate Turnuvası Sakarya'nın ev sahipliğinde başladı. WSF World Shotokan Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Kamil Üci Ferdi KOmite 1. Altın Madalya,  ferdi ve  takım Kata dalında 2 Altın Madalya ve Kupa Kazanarak Türk Bayrağı İle Kürsüye çıktı.

4. Marmara Cup Uluslararası Karate Turnuvası Sakarya'nın ev sahipliğinde başladı. Organizasyonda 1656 sporcu tatamiye çıktı. WSF World Shotokan Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Kamil Üci Ferdi Kumite 1. Altın Madalya,  ferdi ve  takım Kata dalında 2 Altın Madalya ve Kupa Kazanarak Türk Bayrağı İle Kürsüye çıktı.  Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Türkiye Karate Federasyonu'nun destekleriyle düzenlenen 4. Marmara Cup Uluslararası Karate Şampiyonası  Sakarya'nın ev sahipliğinde başladı. 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen organizasyonda 16 ülkeden toplam 1656 sporcu mücadele etti. Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda 128 ferdi, 30 takım toplam 158 dalda madalya ve kupa sahiplerini Buldu
Demokrasi Şehitlerine Birkez daha saygı gösterdik. Şampiyonanın Açılış Seremonide 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, organizasyonu bu yıl 15 Temmuz Anma Haftası'na denk getirdiklerini ve demokrasi şehitlerini bu vesileyle anmak istediklerini belirtti. 15 Temmuz'da Türk milletinin tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğinin altını çizen Esat Delihasan, "O gece şehit olan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Sakarya'da düzenlediğimiz Marmara Cup ile demokrasi şehitlerimizi yıl dönümünde anmak ve onlara saygımızı göstermek istedik. katılımın yüksek olması da bu anlamlı organizasyona değer kattı. Burada mücadele eden tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 
 

Kamil Üci Üç Altın Madalya  ve Birincilik Kupası  Kazandı.

WSF World Shotokan Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Kamil Üci Ferdi Kumite 1. Altın Madalya,  ferdi ve  takım Kata dalında 2 Altın Madalya ve Kupa Kazanarak Türk Bayrağı İle Kursuye çıktı.  4. Marmara Cup Uluslararası Karate şampiyonasına  16 ülkeden toplam 1656 sporcu mücadele etti. Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda  Ferdi  Kata dalında  Jorden ve Türk Rakiplerini teknik performansı ile geride bırakan Karatenin Efsane İsmi Kamil Üci Ardından  Kumite Dalında rakiplerini  yenerek altın madalya kazandı. Takım olarakda kata dalında yarışan üci Toplamda üç Altın Madalya ve Birincilik Kupası ile  Bir kez daha  haklı bir gururu yaşattı. Türk Bayrağı ile Kursuye Çıkan  Milli Karateci Kamil Üci madalya töreninin Ardından  sorularımızı Yanıtladı. Üci Bu güzel ve başarılı organizasyona ev sayipliği yapan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Her zaman Türk Karatesinin Başarısı için  gece gündüz emek veren Türkiye Karate federasyonuna,  ve emeği geçen  herkese yürekten teşekkür ediyorum. 4. Marmara Cup Uluslararası Karate şampiyonasına  Bir birinden başarılı sporcuları ile katılım gösteren tüm ülkelere  ve şampiyonada yarışan 1656 sporcuya  ve musabakada görev alan tüm hakem heyetine ve görevlilere teşekkür ediyorum. Karate beden ve ruh olgunluğunu geliştiren bir spor dalıdır.  35 yılık spor yaşantımda kazandığım tüm başarılarım ülkemin gençliğine armağanımdır" dedi.