Karabağlar Belediyesi Modeko Fuarı’nda

Karabağlar Belediyesi Modeko Fuarı’nda

Türk mobilya sektöründe söz sahibi 310 üreticinin katıldığı MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı İzmir’de açıldı. Karabağlar Belediyesi'nin standının da yer aldığı fuar 5 gün sürecek.

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nın açılış programına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşları ile mobilya sektörünün önde gelen temsilcileri programa ilgi gösterdi.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler

Açılış kurdelasının ardından stantları dolaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere Karabağlar Belediyesi Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan Karabağlar Belediyesi Standını da ziyaret etti. Burada belediye meclis üyeleri ile sohbet eden Başkan Kocaoğlu ve Selvitopu ayrıca stantta bulunan Atatürk Meslek Lisesi öğrencileriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mobilya sektörünün her zaman yanındayız

Bu yılki mobilya fuarının uluslararası ve geniş çaplı olmasından memnunluk duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “Karabağlar mobilyanın kalbi. Biz her zaman mobilya sektörünün yanında olacağız ve onları destekleyeceğiz. Bu yıl da belediye olarak standımızı açtık. Fuarı gezerken üreten bir Türkiye gördük. Yeni tasarımlar, yeni mobilyaları hep birlikte izledik. Bu bize mutluluk veriyor. Mobilya sektörünün gelişmesi Karabağlar’ın gelişmesi demektir. Bu fuarın başarılı geçmesini diliyorum” dedi.