Karabağlar’da yaz spor okulları dopdolu geçiyor

Karabağlar’da yaz spor okulları dopdolu geçiyor

Karabağlar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından gençlerin yaz tatillerini verimli geçirmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları’na ilgi her geçen gün daha da artıyor.

Belediye’ye bağlı 15 spor tesisinde haftanın belirli günleri ve saatlerinde düzenlenen eğitimlere gençler yoğun bir katılım gösteriyor. Branşlarında uzman eğitmenler tarafından futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, taekwondo, karate, tenis, bocce, boccia, halk oyunları, pilates – aerobik ve zumba derslerinin verildiği yaz spor okulları Eylül ayının ortalarına kadar devam edecek.

Sağlıklı bir nesil için spora önem veriyoruz

Gençlerin spor yapmalarının önemine değinen Başkan Muhittin Selvitopu, spor yapan gençlerin daha sağlıklı gelişim gösterdiklerini ve zararlı alışkanlıklardan uzak kaldığını belirterek, amaçlarının sağlıklı bir nesil oluşturmak için ilçedeki spor merkezi sayılarını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.
Kurs kayıtları devam ediyor. 
Bu arada kurslara katılmak isteyenler için de kayıtların devam ettiği ve 414 79 01 ile 414 79 18 numaralı telefonlardan bilgi alınabileceği belirtildi