Karşıyaka’da bu kez ‘eşler’ buluştu!

Karşıyaka’da bu kez ‘eşler’ buluştu!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar, Karşıyakalı kadın muhtarlar ve muhtar eşleri ile yeni yıl yemeğinde buluştu. Gönüllerince eğlenen konuklar, 2018’i mutlu karşıladı.

Kent Balık Restoran’da gerçekleşen buluşmaya Karşıyaka’nın kadın muhtarları ve muhtar eşleri katıldı. Fasıl eşliğinde eğlenen konuklar koca bir yılın stresini attı.

İYİ Kİ KARŞIYAKA VAR!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet’e değer katan tüm kadınlarımızı ve sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugünkü buluşmamızı çok önemsiyor, buradan yükselecek dayanışma ve çağrı davetinin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. Ne güzel ki, biz kadınlara her açıdan büyük saygı besleyen, onların eğitimden spora, sağlıktan emeklerinin değerlendirilmesine büyük ve önemli adımlar atan bir Karşıyaka’mız var.

“HİZMET BİLİNCİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Kadın muhtarlarımız, hayatın kılcal damarlarında demokrasi-kadın- halkasında, kente ve ülkeye hizmet bilincinin seçkin örnekleri olarak çalışıyor. Hiç kuşkusuz muhtar eşi olan arkadaşlarımız da eşlerine bu yolda esin veriyor, güç veriyor. Bu güzel ve onurlu çabanın bir parçası olduğum için mutluyum.”