Kastamonu'da otomobil ile ticari araç çarpıştı; 2 ölü, 6 yaralı

Kastamonu'da otomobil ile ticari araç çarpıştı; 2 ölü, 6 yaralı

Kasmonu'da tatilden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Seydiler mevkiinde meydana geldi. Çankırı'nın Ilgaz İlçesi'nde belediyede işçi olan Mustafa Çömez, Kastamonu'nun sahil ilçesi Abana'da ailesiyle tatil yaptıktan sonra dönüş için yola çıktı. Mustafa Çömez yönetimindeki 28 NH 794 plakalı otomobil, kavşakta Mustafa Şen yönetimindeki 37 BK 070 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mustafa Çömez ile ticari araçta bulunan sürücünün eşi Sema Şen öldü. Mustafa Çömez'in eşi Seda ve oğlu 5 yaşındaki Fahri Çömez ile ticari aracın sürücüsü Mustafa Şen, çocukları 1 yaşındaki Yunus Emre Şen, 4 yaşındaki Hümeyra Şen ve Yaşar Şen yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Mustafa Çömez ve Sema Şen'in cesetleri de yapılan incelemenin ardından morga kondu.

Ölen Mustafa Çömez'den geriye tatilde oğul Fahri Çömez ile denizde çektirip sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğrafı kaldı.