Minik ressamlardan 'sokak hayvanları' için  örnek davranış

Minik ressamlardan 'sokak hayvanları' için örnek davranış

Büyükçekmeceli minik ressamlar, çizdikleri resimleri sergileyerek sergiden elde edilen gelirle de sahipsiz hayvanlara ilaç ve mama satın aldılar.

Türkiye’de sokak hayvanlarına yapılan işkencelerin tartışıldığı günlerde Büyükçekmeceli minik ressamlardan örnek davranış.

İlaç ve mamaları yetkililere teslim ettiler

Değirmenpark Aysen Arın Sanat Atölyesi öğrencileri bu yıl ki yılsonu sergisinin gelirini Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sevimli dostlara bağışladı. Elde edilen gelirle merkezde barınan sahipsiz kedi ve köpekler için ilaç ve mama satın alan öğrenciler eğitmenleri Aysen Arın ile birlikte Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Merkez yetkililerine satın aldıkları ilaç ve mamaları teslim eden öğrenciler, daha sonra barınaktaki hayvanları ziyaret ederek sahipsiz hayvanlarla birlikte hoşça vakit geçirdiler.

Başkan Akgün: Örnek bir davranış

Minik ressamları örnek davranışlarından dolayı kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye’de sokak hayvanlarına yapılan işkencelerin tartışıldığı şu günlerde Büyükçekmeceli çocuklarımızın bu davranışı herkese örnek olmalıdır. Çocuklarımızı bu anlamlı davranışlarından ötürü kutluyorum” ifadesini kullandı.