Narlıdere TAMAM dedi

Narlıdere TAMAM dedi

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Örgütü Narlıdere seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

CHP Narlıdere İlçe Örgütü’nün Mithatpaşa Caddesindeki seçim bürosunun açılışı törenle yapıldı. Açılışa, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir eski Milletvekili Türkan Miçooğulları, Milletvekili adaylarımız Ednan Arslan, Kani Beko, Ezgi Deniz Urunga ve Selin Sayek Böke, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce; CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat ve Narlıdere İlçe örgütü, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ve Güzelbahçe örgütü Muhtarlar, Belediye Meclisi üyeleri, partililer ve Narlıdereli vatandaş katıldı.

8 Temmuzda ise saray boşalacak

Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Şahin Fırat  Narlıdere seçim ofisi açılış töreninde yaptığı konuşmada  “24 Haziran özgürlüklerin giderek çoğalacağı günün başlangıç günüdür. Çünkü ohal kalkacak ve anayasal haklarımızı çok daha özgürce kullanacağız. En kısa zamanda da parlamenter geçerek Cumhuriyetin tadını alarak yaşayacağız. 8 Temmuzda ise saray boşalacak. Çünkü Yalova’dan Muharrem abim gelecek” dedi.

Artık Biz kazanacağız

Ellerinde Türk bayrakları ile Narlıdere Mithatpaşa caddesini dolduran ve balkonlarından sloganlar ile açılışa destek olan kalabalığı alkışlayan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Bu seçim otobandan önceki son çıkış. Hepimiz bu ülkenin geleceği için, bu ülkenin karanlık güçlerden kurtulması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bugün Narlıdere’yi Milletvekili adaylarımızla birlikte dolaştık. Vatandaşlarımızla seçimler ile ilgili konuştuk. Narlıdere hazır. Narlıdere yerinden kalkmış, havalara çıkmış ve artık TAMAM demek için gün sayıyor. Sadece Narlıdere değil elbette. İzmir’imizde tarih yazacak bu seçimlerde. Ben Türkiye’nin en genç il başkanı Deniz Yücel’e ve Deniz Yücel ile beraber görev yapan il yöneticililerimizde ayrıca teşekkür ediyor ve onları kutluyorum. 24 Haziran’da en önemli olayımız sandıklarımıza sahip çıkmak. Her seçim büromuzun açılışında şunu hep söylerim ‘Bizim Narlıdere’deki başarımız kahramanları sabah saat beşte yatağından kalkıp görev başına giden mahalle temsilcilerimiz ve en önemlisi de sandıklarda canı, kanı pahasına mücadele eden sandık görevlilerimizdir. Yine siz iş düştü, yolumuz açık olsun arkadaşlarım. Artık bu ülkede bazı şeyler değişecek. Bu değişimin yaşanması içinde Cumhuriyet halk partisinin Saygıdeğer genel başkanını Kemal Kılıçdaroğlu’nu anmadan ve kutlamadan geçmeyeceğim. Büyük bir özveri ile büyük bir çalışma ile parti içinde kendisine rakip olarak çıkan bir kişiyi Cumhuriyet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek gibi bir duruş sergiledi. Sayın Muharrem İnce’nin aday gösterilmesi ile birlikte bütün parti ve partililerimiz derin bir oh çekti. Herkes Muharrem İnce’nin etrafında toplandı ve destek oldu. Kafamız rahat başımız dik olarak propaganda yapmaya başladık. Bunun için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. 24 Haziran için durmadan çalışıyoruz ve çalışacağız. İlk round 24 Haziran ve hemen ardından 8 Temmuz için kendimizi hazırlıyoruz. 8 Temmuz’u unutmayın. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin her mitinginde söylediği gibi bu arada hastalanmak yok. Tatile gitmek yok. 8 Temmuz’da Narlıdere’de Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmanın gururuyla havai fişeklerimizi atacağız ve coşkuyla kutlayacağız. Artık değişim kazanacak. Artık Cumhuriyet diyenler kazanacak, artık hak, hukuk, adalet diyenler kazanacak. Artık bütün yüreğiyle Mustafa Kemal Atatürk diyenler kazanacak. Artık Biz kazanacağız” dedi.

Muharrem İnce’yi göreve getireceğiz

Narlıdere seçim bürosu açılış törenine katılan ve törende bir konuşma gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,   Bu seçim Erken bir seçim. Bu seçim baskın bir seçim dedi. Yücel “Bu seçim Erken bir seçim. Bu seçim baskın bir seçim. Ama aynı zamanda panik bir seçim. AKP iktidarının, iktidarını kaybetme paniğini yaşadığı bir seçim. Bizim bakış açımız bu seçimin, seçimden de öte kurtuluş mücadelesi olduğudur. Nasıl ki 1919’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kuvai milliye ruhuyla yaptıkları mücadele gibi bizde aynı ruhla mücadele etmemiz gerekmektedir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ve yine Cumhuriyet Halk Partisinin yetiştirdiği bir yiğit, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığında artık AKP rejimine son vereceğiz. Herkesi ve kesimi kucaklayan Muharrem İnce’yi göreve getireceğiz” dedi.

Sandıklarımıza sahip çıkacağız

CHP İzmir milletvekili adayı Ednan Arslan Narlıdere Seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada “ Bu tablo bizi gösteriyor ki Narlıdere tek bir yumruk olmuş ve Narlıdere 24 Haziran sabahında sandığı bekliyor ve bu iktidara diz çöktürmeyi bekliyor. İktidar bu baskın seçimi planlarken her şeyi hesaplamıştı belki ama Cumhuriyet halk partisi örgütü ve onun saygın genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hesaba katmamıştı. Sayın Kılıçdaroğlu gelişmiş demokrasilerde bile örneği olmayan hamleler yaparak bu iktidarın kimyasını bozdu. İktidarın hile dolu hamlelerini bozmak için 15 milletvekilimizi İyi partiye göndererek, iyi partinin seçimlere katılmasını sağladı. Kendine rakip olmuş, kurultaylarda kendisi eleştiren bir partimize büyük emekler vermiş bir abimizi yani Muharrem İnce’yi yolun açık olsun diyerek Cumhurbaşkanı adayı yapmıştır. Bizim ise yapmamız gereken ise tek bir şey var. Bu iktidara son vermek için sandıklara gideceğiz, oylarımızı vereceğiz ve sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.

İnce ince dokunacağız

CHP İzmir Milletvekili adayı Ezgi Deniz Urunga yaptığı konuşmada “ İzmir’in dağlarında çiçekler açar diye başladık. Ben inanıyorum ki 24 Haziran’da tüm Türkiye buradaki gibi çiçek tarlasına dönecek. Nazım Hikmetin dediği gibi ‘ Memleketim, Memleketim, Memleketim. Sen saçımın akında, infakında yüreğimin, sen anlımın çizgilerindesin. Memleketim, Memleketim, Memleketim. İşte biz 16 yıldır memleketimize sahip çıkmak için sokak sokak dolaştık. Ev ev gezdik ve yolun sonuna geldik. 24 Haziran’da İnce ince dokunacağız, sandıkta bu iktidara son vereceğiz” dedi.

Artık ayağa kalkma zamanı geldi

CHP İzmir Milletvekili adayı Kani Beko “Biz sendikacıyız. Bizim görevimiz çalışan işçilerin ekonomik, demokratik siyasi ve sosyal haklarını korumak ve kollamaktır. Ancak son dönemlerde başımı yastığa koyduğumda benimde 24 Haziran seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın bu memleketin yakasından düşmesi için benim yapacağım görevlerin olduğuna inandığım için CHP’den İzmir milletvekili adayı olmaya karar verdim. Dünya demokrasi tarihi bize göstermiştir ki, mazlumlar ve mağdurlar ayağa kalkmadıkça diktatörler diz çökmez. Biz Mazlumlar ve mağdurlar diktatör diz çökünceye kadar ayağa kalkmalıyız. Kimin için ayaklanacağız. Bu toprakların özgürlüğü için mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk için, Bahriye Üçoklar için, Ahmet Taner Kışlalılar için, Uğur Mumcu’lar için biz ayağa kalkacağız. Artık ayağa kalkma zamanı geldi” dedi.

Sizinle helalleşmek için buradayım

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit “Ben bir konuşma değil sizinle helalleşmek için buradayım. Hep Narlıdere ile Narlıderelilerle övündüm. Çünkü Narlıdere’de hep yüzümüzü güldürdü ve yüz akımız oldu. Referandumda İzmir birincisi oldunuz. Genel seçimde 1. Bölgenin şampiyonu oldunuz. Ben öyle inanıyorum ki önümüzdeki seçimde de İzmir’i tekrar Türkiye şampiyonu yapacaksınız. Sandıklarınıza ve adaylarımıza sahip çıkacaksınız” dedi.