Orçun Altanhan yeniden güven tazeledi

Orçun Altanhan yeniden güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Olağan Kongresi dün gerçekleşti.Sunum, 200’e yakın ücretsiz kitap ve pankart şöleni ile renkli bir kongre atlatan Konak’ta, tek aday gidilen listede Orçun Altanhan yeniden güven tazeledi.

Kongrede yok olmaya yüz tutan vefanın yapılan plaket töreni ile gösterilmiş olması, gençliğin en anlamlı mesajı oldu. Geçmiş dönemlerde Konak Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış partililere verilen plaketlerle Konak’ın farkındalık yaratan tutumu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Tek liste ile gidilen kongrede güvenoyları alıp, tekrar başkan seçilen Orçun Altanhan 151 oy aldı. Seçim sonrası açıklama yapan Aaltanhan ‘Plaket konusu siyasete başladığım günlerden bugüne hep istediğim bir hayalimdi’ diyerek Konak’ta bu ve buna bezer yeni dönem içinde de çok sayıda eylem ve etkinliklerin de hazır olduğunu ifade etti. Altanhan ayrıca; Çiziklerin benim yapmış olduğum listede olması bana atılmış çizikle aynı değerdedir. Çünkü bu listeyi yaparken emeği ön plana çıkararak elimizden geldiğince en iyi listeyi oluşturmaya çalıştım. Çizik atılan arkadaşların da geçmiş dönemlerde vermiş olduğu emekler ortadadır. Ayrıca bu arkadaşların bu birleşimin yaratılmasında emeği çok fazladır. Elini taşın altına değil, gövdesini taşın altına koymuşlardır. Hiçbir partilimizin emek terazisi yoktur. Bu olay Konak’taki birlikteliği bozmak için yapılmış yanlış ve etik olmayan bir durumdur. Bu arkadaşlarımızın tamamı yürekten Cumhuriyet Halk Partisi’ne bağlı gerçek emekçilerdir. Bu oyuna rağmen; biz Konak gençliği olarak bir ve tek yürek olarak 2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile kongreye katılım sağlayan tüm partili yoldaşlarımı en içten duygularımla selamlıyorum. İktidarın gençliğin emekleriyle geleceğini ifade ederim”dedi.