Piriştina’dan sağduyu çağrısı

Piriştina’dan sağduyu çağrısı

Buca’da yaptığı sosyal belediyecilik çalışmalarıyla adından ülke genelinde de bahsettiren Levent Piriştina, YURT’a özel açıklamalarda bulundu. Piriştina, Selçuk Krizine ilişkin Kocaoğlu’na destek vererek, “Seçilmiş bir belediye başkanının yuhalanması kabul edilebilir bir şey değildir” dedi.

Özgür Tuğrul- Onurcan UYGUR –YURTPiriştina’dan Kocaoğlu’na Destek

Buca Belediye Başkanı Piriştina, geçtiğimiz hafta Selçuk’ta yaşanan İZBAN krizine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek vererek, “Seçilmiş bir belediye başkanının yuhalanması kabul edilebilir bir şey değildir. Birbirimizi sevmeyi öğrenmeliyiz. Maalesef günümüz Türkiye’sinde bunu git gide kaybediyoruz. Toplum olarak geçtiğimiz bu zor zamanlarda sağduyulu olmak durumundayız” diye konuştu.

Örgüte, 2019 Uyarısı

İlçelerde gerçekleştirilen kongrelerle ilgili de örgüte mesajlar veren Levent Piriştina, “Demokratik bir yarıştır. Parti içi bir yarışın başladığı ve bittiği gün itibariyle artık gerçek mücadele hedefi koymamız gerekiyor. Bunun içinde bu süreçte birbirimizin yüzüne bakamayacağımız şeyleri yapmamamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partili olmak da bunu gerektiriyor. Eminim ki böyle de olacaktır. 2019 yılında bizi 3 seçim bekliyor. Esas enerjimizi burada harcamamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

YURT’a Teşekkür

Kendini ifade etmeye çalışan, kalemiyle, yüreğiyle yazanlar için zor bir süreçten geçiyoruz. Dünyada da bu kötü durumda açık ara öndeyiz. YURT’un da bu sorumluluk bilinciyle, basın özgürlüğü ve gerçeklerin halka ulaştırılmasına sağladığı katkıyı değerli buluyorum. Tüm gazetecilere ve emekçilerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Uyku Festivali 2. Kez

Bu yıl ikinci kez düzenleyecekleri Teknolojik Uyku Festivali’ne ilişkin de açıklamalarda bulunan Piriştina, “Günümüzde teknolojinin girmediği alan neredeyse yok. Biz de bu durumdan biraz olsun uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bu festivalimize davet ettik. Buraya gelenler doğayla baş başa 2 gün geçirecekler. Telefona, tablete, bilgisayara ihtiyaçları olmadan hayatlarını sürdürecekler. 15-17 Eylül tarihleri arasında yapacağız festivalimizi” dedi.