Ramazan Bayramı’nda mutluluk Ülker ikramlıklarıyla katlanacak

Ramazan Bayramı’nda mutluluk Ülker ikramlıklarıyla katlanacak

İkramlık şekerleme ürünleriyle bayramda vazgeçilmez ve eşsiz lezzetler sunmaya hazırlanan Ülker hem şeker hem de çikolata ürünleriyle Ramazan Bayramı’nda mutluluğu katlayacak.

Ülker’in 29 çeşitten oluşan zengin şekerleme portföyünde öne çıkan ürünlerden biri olan Lokumcuk, lokuma benzeyen yumuşak dokusu, taze meyve tatları, rengârenk ambalajlarıyla bayramda misafirleriniz için şık bir alternatif olacak.

Klasik Türk lokumundan esinlenerek ilk defa Ülker tarafından üretilen Lokumcuk, limon, mandalina, böğürtlen, elma, nar ve karpuz çeşitleriyle en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Geniş bir hayran kitlesi olan Ülker Toffe damla sakızlı ise bu bayramın en sevilen ve vazgeçilmez lezzetlerinden biri olmaya devam edecek. Ülker Toffe’de damla sakızlı çeşidin yanı sıra çilek, limon, vişne ve portakal dolgulu; karamel, karpuz, böğürtlen ve ahududu aromalı çeşitler de bulunuyor.

RAMAZAN BAYRAMI, ÜLKER COCO STAR VE ALBENİ İKRAMLIK İLE TATLANACAK

Ülker Çikolata, paylaşmayı, ikram etmeyi ve hediye vermeyi seven herkesi bu Ramazan Bayramı’nda da yeni ikramlıkları ile buluşturuyor.

Ülker, ikramlık çikolata portföyüne bu yıl sevilen lezzetleri Coca Star ve Albeni’yi ekledi. Yeni ikramlık konseptiyle bayramda ağızları tatlandıracak olan Coco Star içindeki hindistan cevizli krema dolgusu, Albeni İkramlık ise karamelli krema dolgusu ile damaklarda doyumsuz bir çikolata keyfi yaşatacak.

Çeşnili ve dolgulu çikolata kategorisinde en büyük paya sahip, aynı zamanda kategorinin de lideri olan Ülker Ece Çikolata da, klasik bütün fındıklı ve fındık kremalı dolgulu lezzetiyle bu bayramın da vazgeçilmezi olacak.