Ramazan'da adım adım, sokak sokak esnafı ziyaret ediyor

Ramazan'da adım adım, sokak sokak esnafı ziyaret ediyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Ramazan boyunca tüm Beylikdüzü’nü dolaşıyor. Gündüz esnaf ziyareti yapan, akşamları ise vatandaşın sofrasına konuk olan Başkan İmamoğlu; esnaf ve vatandaşın Ramazan ayının mübarek olmasını diliyor. İmamoğlu’na başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve müdürlerden oluşan bir ekip de eşlik ediyor. Beylikdüzü’ndeki tüm parklar, kaldırımlar ve yolları da inceleyen İmamoğlu, eksik ve istekleri tek tek not alıp giderilmesi için harekete geçiyor.

Ramazan ayının maneviyatını Beylikdüzü sakinleri ile yaşayan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçeyi adım adım geziyor. Ramazan Ayı boyunca vatandaş ve esnafın Ramazan ayını tebrik eden Başkan İmamoğlu, öneri ve istekleri tek tek not ediyor. Gündüz tüm mahalleleri dolaşarak esnafın ziyaret eden Başkan İmamoğlu, akşamları ise vatandaşın evinde iftar sofrasına konuk oluyor. İmamoğlu’na esnaf ziyaretlerinde başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve müdürler de eşlik ediyor.

Beylikdüzü Bayrama Hazırlanıyor

Beylikdüzü’nü daha da güzelleştirmek, çevrede meydana gelen olumsuzlukları gidermek için sürekli yapılan saha çalışmaları Ramazan ayında sıklaştı. Ramazan ayında bir yandan esnafı ziyaret eden Başkan İmamoğlu, bir yandan da sahada incelemelerde bulunuyor, tespit ettiği eksikleri ve vatandaşlardan gelen önerileri beraberindeki ekiple değerlendiriyor. Gerçekleşen mahalle ziyaretleri ile Beylikdüzü bir anlamda bayrama hazırlanıyor.