Ressam Gökhan Uğur' dan resim sergisi

Ressam Gökhan Uğur' dan resim sergisi

Bakırköy Belediyesi bünyesinde Bakırköy Belediyesi  İspirtohane Kültür Merkezi’nde 9 yıldan bu yana yetişkinlere ücretsiz resim dersi veren Gökhan Uğur; farklı bir çalışmaya imza atarak ‘Son Roman’ adını verdiği romanını sanat dostlarıyla buluşturdu.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve yüzlerce sanatçı dostunun da katıldığı Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi’nde düzenlenen roman tanıtım toplantısında Gökhan Uğur ayrıca ‘Gündelik Düşler’ isimli kişisel sergisini de açtı.
 
Tanıtım toplantısında konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi bünyesinde görev yapan Gökhan Uğur’u başarılı çalışmalarından ötürü kutlarken, “Bakırköy’ü kültür-sanatın başkenti yapma iddialarının gereği olarak sanatın her alanına verdikleri desteği artırarak devam ettireceklerini” söyledi. Sanatçı Gökhan Uğur, ‘Son Roman’ romanında; eğitim sistemindeki yozlaşma, baskıcı aile yapıları, tacizler ve özgürlük arayışları ile bir kızın birey olma uğruna verdiği hayat mücadelesinde yaşadığı trajik olayları, sanatın ve edebiyatın kurtarıcı gücünü arkasına alarak özgürlük yolundaki çırpınışlarını anlatmaktadır.
 
SERGİ 27 KASIM AKŞAMINA KADAR
Gökhan Uğur’un resim sanatına başladığı ilk günlerde çizdiği eskizler ve günümüzdeki modern resimlerinin yer aldığı siyah/beyaz 300 resimden oluşan ‘Gündelik Düşler’ isimli kişisel resim sergisi de 27 Kasım akşamına kadar Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.