Sizler bizim geleceğimizsiniz

Sizler bizim geleceğimizsiniz

Karabağlar’da oturan ve bu yılki üniversite sınavında derece yaparak Türkiye onunculuğu ve İzmir birinciliği elde eden Egemen Erbayat ve ailesi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Üniversite sınavlarında Matematik Fen dalında Türkiye 10’cusu ve İzmir ilinde birinci olan Egemen Erbayat ve ailesini makamında kabul etti. Ziyarete, kardeşi Özgür Erbayat, baba Hürriyet Erbayat ve anne Birgül Erbayat ile gelen İzmir birincisi, tercihleri arasından Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü istediğini söyledi. Programlı ve düzenli çalışmanın sonucunda başarıyı elde ettiğini belirten Erbayat, üniversitede de başarılı olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Dereceye giren Egemen Erbayat ve ailesinin ziyaretinden mutluluk duyan Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi olarak ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarına Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi'nde(KARBEM) toplam bin 300 öğrenciye ücretsiz eğitim verdiklerini hatırlatarak, öğrenci sayısı arttırmayı hedeflediklerini söyledi.
Başarı diledi