Türkan Şoray Nikah Salonu, düğün salonu olarak da vatandaşın hizmetinde

Türkan Şoray Nikah Salonu, düğün salonu olarak da vatandaşın hizmetinde

Daha önce sadece nikah törenleri için kullanılan Karabağlar Belediyesi Uzundere Türkan Şoray Nikah Salonu, bundan sonra düğün salonu olarak da hizmet verecek. 250 kişilik salonu kiralamak isteyen çiftler, Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvurarak salonu kiralayabilecekler.

Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere Rekreasyon Alanı üzerinde bulunan aynı zamanda otobana yakınlığı ve geniş otoparkı ile de  dikkat çeken Türkan Şoray Nikah Salonu, yenilenen yüzü ile Karabağlar halkının hizmetinde olacak.

HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET VERECEK

Evlenmek isteyen çiftlerin favori yerlerinden biri olacak olan Türkan Şoray Nikah ve Düğün Salonu'nu kiralamak isteyen çiftlere, salon kirasının yanında masa ve sandalyeler de belediye tarafından temin edilecek. Catering, müzik ve düğün organizasyonunu ise çiftler kendileri yapacak. Düğün salonu,  haftanın 7 günü hizmet verecek.

SOSYAL PROJELERE DEVAM

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkan Şoray Nikah Salonu'nda nikah kıyacak, düğün yapacak çiftleri şimdiden kutlayarak, Karabağlar'da halkın yararına olacak sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.