Türkiye’nin en özel parkına evlendirme dairesi de ekleniyor

Türkiye’nin en özel parkına evlendirme dairesi de ekleniyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün Büyükçekmece’ye kazandırdığı, Türkiye’nin en büyük ve tercih edilen kent parklarından biri olan Büyük Atatürk Parkı’na evlendirme dairesi de ekleniyor.

Büyükçekmecelilere modern bir hizmet daha

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından park içerisinde yapımına başlanan
Büyük Atatürk Parkı evlendirme dairesinin kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.  Nikâh salonları tamamlandığında Büyükçekmeceli vatandaşlara modern ve önemli bir hizmet daha sunulmuş olunacak.


 
Dr.Hasan Akgün,“vatandaşlarımızın ihtiyaçları önceliğimiz.’’

Bölgenin modern bir nikâh salonuna ihtiyacı olduğunu tespit eden ve çalışmaları hemen başlatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şöyle konuştu:
’’Büyük Atatürk Parkı yeşil alanları, göleti, kafeleri, spor ve dinlenme alanlarıyla sadece Büyükçekmece’de değil, İstanbul genelinde de büyük ses getiren bir park oldu. Parkın projesini oluştururken vatandaşlarımızın bu parkta neye ihtiyacı var, parkta neler olmalı diye kendimize ve halka hep sorduk. Parkı yaşam alanı olarak kullanan vatandaşlarımıza burada modern bir nikâh salonuyla da hizmet vermemiz gerektiğinin kararını aldık. Eşsiz bir doğası olan Büyük Atatürk Parkı’nda nikahlarını kıyan çiftlerimiz park alanında fotoğraf çektirerek hem unutulmaz anlarını ölümsüzleştirebilecek hem de nikahlarını modern ve iyi hizmet sunan salonlarda gerçekleştirmiş olacaklar. Zaten park açılalı beri, yeni evliler ve nişanlılar buraya fotoğraf çektirmeye geliyor. Proje tamamlandığında şehrimize hizmet etmek adına önemli bir adım daha atmış olacağız.’’