Üstünbaşlar Coffee Caramel’e Bakırköy’ü de ekledi

Üstünbaşlar Coffee Caramel’e Bakırköy’ü de ekledi

Coffee Caramel 4.Şubesini Bakırköy İncirli Caddesinde CHP Grup Başkan Vekili İstanbul Millet Vekili Engin Altay, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Haydar Koparan ve İBB Belediye Meclis Üyesi Fatih Üstünbaş’ın katılımları ile açtı. 

Coffee Caramel Genel Merkezi Küçükçekmece’de Şubeleri ise; Beykent Büyükçekmece Göztepe Feneryolu Kadıköy, Maltepe Altıntepe Mahallesi ve İncirli Bakırköy’de bulunmaktadır. Caramel Cafe İncirli şubesi açılışında Engin Altay, Bület Kerimoğlu ve Murat Üstünbaş birer konuşma yaptılar.

Üstünbaş 4 Şubemiz

Milletvekili ve Belediye Başkanından sonra açıklama yapan Üstünbaş “Türk damak tadına uygun ürünlerimizi her daim yüksek kaliteli ve dost sıcaklığında ki hizmet politikamızla misafirlerimize sunmak hedefimizdir. Dost sıcaklığının yaşandığı Kahve içilebilecek en iyi yer denildiğinde akla gelen ilk marka Coffee Caramel olabilmek için çalışıyoruz. Öncelikli amacımız ise kaliteli kahve kültürünü ve dost sıcaklığıyla hizmet kalitemizin tüm yurdumuza yayılmasını sağlamaktır.

Mağazamızdan giriş yapıldığında bizim için müşteri değil ailemize katılmak için bizi seçerek, kaliteli hizmet ve aile sıcaklığıyla hizmetimizi almaya gelmiş misafirimizsinizdir” dedi. Üstünbaş ayrıca açılışa katılanlara teşekkür etti

Üstünbaş “Coffee Caramel 4.Şubesinin Bakırköy İncirli Caddesinde ki açılşına katılan Sayın CHP Grup Başkan Vekili İstanbul Millet Vekili Engin ALTAY’a, Sayın Bakırköy Belediye Başkanı Bülent KERİMOĞLU’na, Sayın CHP Küçükçekmece İlçe Başkanımız Haydar KOPARAN'a, İBB Belediye Meclis Üyesi Sn. Fatih ÜSTÜNBAŞ’a, ve Çelenk, çiçek ve kutlama mesajı gönderen, bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.