Yağmur başladı, İstanbul felç oldu

Yağmur başladı, İstanbul felç oldu

İstanbul'da sabaha karşı yağmur etkili olmaya başladı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağmur nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde meydana gelen kaza da bölgede trafiği kilitledi. Yağışların yarın sabaha kadar sürmesi bekleniyor.

Güne yağışla başlayan İstanbul’da, tedbiri elden bırakmayan vatandaşlar yağmurlukları ve şemsiyeleriyle dışarı çıkarken, yağmura dışarıda yakalananlar ise otobüs durakları, simitçi şemsiyeleri, apartman girişi gibi
kapalı yerlere sığındı.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların zor anlar yaşadığı görüldü. Yağış nedeniyle bazı yollarda da su birikintileri oluştu.

İKİNCİ KÖPRÜDE KAZA… ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ’NDE BAKIM ÇALIŞMASI… TRAFİK KİLİTLENDİ

İstanbul’un iki yakasını birbirine bağlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde ise saat 08:30 sıralarında trafik kazası oldu. Avrupa istikametinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı. Kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. TEM’de trafik yoğunluğu Ümraniye’ye kadar uzandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün yine Avrupa istikameti de köprüdeki bakım ve onarım çalışmaları yüzünden kilitlendi. Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na karayoluyla girişler neredeyse durma noktasına geldi.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji verilerine göre yağışlar yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla devam edecek. Yetkililer yağmura bağlı olumsuzlar yüzünden vatandaşları uyardı.