Yardımlaşmanın en doğru noktası 'gıda bankası'

Yardımlaşmanın en doğru noktası 'gıda bankası'

Paylaşmanın en güzel örnekleri yine Beylikdüzü’nde. Toplumsal yardımlaşmanın en çok hissedildiği, ihtiyaç sahibi olan vatandaşların her zaman yanında olan Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği işbirliğiyle kurduğu Gıda Bankası’nda bu ay da bin 227 aileyi bağışlarla buluşturdu.  

Sosyal sorumluluk bilinciyle, alan elin veren eli görmediği yardımlaşmalarla vatandaşları buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği ile birlikte yürütülen Gıda Bankası’nda her ay yüzlerce ailenin ihtiyacını gideriyor.Bağışçıların yardımlarıyla gıda, temizlik malzemesi, giyim yardımı, çocuklu ailelere süt ve çocuk bezi desteğinde bulunuluyor.

Her Türlü Yardım Vatandaşları Bekliyor

Son olarak yoğun bir gıda, temizlik malzemelerinin yanı sıra bu ay çanta, mont, giysi, ayakkabı bağışı alan Gıda Bankası bin 227 ailenin onlarca ihtiyacını karşıladı. Çocuklu olan 370 aileye de bebek bezi ve süt bağışı yapıldı. Müdürlük tarafından yapılan sosyal inceleme sonucu ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen aileler, düzenli olarak bankadan destek alabiliyorlar.