'Yupo Çokojelo' şimdi de Hindistan cevizli

'Yupo Çokojelo' şimdi de Hindistan cevizli

Portakallı ve böğürtlenli çeşitleriyle hem çocukların hem de yetişkinlerin kalbinde taht kuran Ülker Yupo Çokojelo, şimdi de Ülker Çikolatası kaplı eşsiz yumuşak şekerini Hindistan Cevizi aroması ile birleştirdi.

Türkiye’nin ilk çikolata kaplı Jelly şekerlemesi olan Yupo Çokojelo, sınırlı sayıda üretilen Hindistan Cevizli yeni ürünü ile bu kez de çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de favorisi olmaya aday.

Ülker’in nefis çikolatasıyla eşsiz yumuşak şekerinin bir araya geldiği Yupo Çokojelo, portakallı ve böğürtlenli çeşitleriyle atıştırmalık kategorisinde yepyeni bir dönem başlattı. Hem çocuk hem de yetişkin tüketiciler tarafından oldukça beğenilen ve tüketicilerinden tam not alan Yupo Çokojelo, yepyeni Hindistan cevizli çeşidi ile raflarda yerini alıyor.

Çikolata ve şeker lezzetini aynı anda sunan Ülker’in yenilikçi ürünü Yupo Çokojelo, Hindistan Cevizli çeşidini, yine 3 farklı eğlenceli ambalaj tasarımı ile birlikte tüketicisiyle buluşuyor.

Ülker kalitesiyle sınırlı sayıda üretilen Hindistan Cevizli Yupo Çokojelo, günün her anında küçük mutluluklar yaşatmak için sadece 50 kuruşluk satış fiyatıyla sunuluyor.