Süleyman Karan

Süleyman Karan

Zombileri saldılar diye geri çekilecek değiliz ya!

Hazmedemeyecekleri belliydi!.. Her türlü komployu hayata geçirecekleri de... Siyasi İslam ve ırkçılık, bu ülkenin en büyük iki baş belası ve öyle sandıkla defolup gidecekleri yok, ama sandığın altında eziliyorlar, ezildikçe de çirkefleşiyorlar... Ve her ikisi de ‘Made in USA’ damgasını taşıyor. Coğrafyaya göre isim değiştiren bu Amerikan yapımı vatan hainleri, aynı laboratuvarda yetiştiriliyor, bir biyolojik silah gibi... Değil mi ki AKP iznini Pennsylvania’dan aldı, değil mi ki FETÖ bir CIA kuruluşu, değil mi ki MHP bizzat CIA ajanları tarafından Türkiye’de terörü yaygınlaştırmak ve askeri darbeye ortam sağlamak için kuruldu. Ve değil mi ki AKP’nin kurucu kadrolarından önemli bir bölümünü oluşturan FETÖ, bu ülkede darbe yapmaya kalktı! Sivas Katliamı'nda da, Maraş Katliamı'nda da, Çorum provokasyonunda da kışkırtan bunlardı, elebaşları yine bunlardı ve bu ülke nüfusunun binde birini bile oluşturmayan şerefsiz sürüsü de bunlarla beraber bu katliamları yaptı.

Soysuzlar sürüsü
Kim bu şerefsiz sürüsü, kim bu neseb-i gayri sahihler?.. Bunlar, torun torba sahibi dedeler, bunlar çoluk çocuk sahibi babalar... Maraş’ta MHP’nin gazıyla kadınlara tecavüz edip öldüren, çocukları anne karnında bıçaklayan, gençleri boğazlayan, bu topraklarda gizlenmiş bu mikroplardı işte. Bu katliamı yaptıktan sonra, gidip torunun başını okşayıp, o çocukları zehirleyen de bu soysuzlar. Çocukları büyüdüğünde yine onlar gibi şerefsiz birer potansiyel katil olarak yetişmesi için elinden geleni yapan da bunlar...

Her mahallede birkaç tane var
Her mahallede bu soysuzlardan birkaç tane mutlaka var. Bunlar yolsuz, ahlaksız, faşist iktidarların gizli kiralık katilleri, üç-beş kuruşa komşusunu öldürebilecek kadar insanlıktan bihaber bir cins. Suratlarına baktığınızda o iğrenç ifadeyi göreceksiniz. Güçlünün karşısında kuyruğunu sallayan, pabuçlarını yalayan, zayıf gördü mü bir leşçi gibi saldıran aşağılık bir cins. Artık bir tarife de gerek yok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na o yumruğu atan şerefsizin, çevresindeki güruhun ve “O evi yakın” diye ciylaklayan kadının suratlarına bakın, neyin ne olduğunu hemen anlayacaksınız.
Bu kez bu kışkırtmayı yapanların, MHP destekli AKP içindeki bir grup olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek yok. Bu ortamı hazırlayanlar tüm AKP kurmayları ve başta MHP Genel Başkanı olmak üzere bir grup MHP’liydi. Bu kabak gib ortada... Emin olun bu saldırganların bir bölümü Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden arpalanmış olan teröristlerdir. Belki de o ‘kozmik oda’ dedikleri lağımda da bunlara yapılan ödemelerin belgeleri vardır!

Alanları zombilere bırakmayalım
Bu saldırılar, bu yoz iktidar güç kaybettikçe, düşük yoğunluklu kitle terörü şeklinde artacak. Bu linç girişimlerine, belki mahalle baskınlarına hazır olmak gerek. Tabii ki tezgahladıkları oyuna düşmeden, dik durarak, asla ve asla korkmadan, sinmeden. Şerefsize, katile karşı dik durmanın yolu birlik olmak, kalabalık olmak, dayanışmak... Bu güzelim ülke zombi istilası altında ve tüm insanlar bu işgalden kurtulmak için bir arada olmalı, direnmeli... Direnmezsek hem ülke, hem hepimiz yok oluruz. Alanları bu şerefsizlere bırakmamak bir yurtseverlik görevinin ötesinde, bir insanlık meselesidir artık.

Önceki ve Sonraki Yazılar