Alev alev yandı

Alev alev yandı

Beyoğlu'na yabancı tebaalıların yaşadığı 4 katlı binanın 4. katında çıkan yangın korku ve paniğe kapı araladı. Yangında can veren yada yaralanan olmazken, binada hasar oldu.

Kocatepe Semti, Dolapdere Taksim Caddesi'nde bulunan 4 katlı binanın 4. katında saat 05.00 sıralarında daha belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yurttaşların yangını erken fark etmesi ise büyük bir faciayı engelledi. Yangının büyüklüğü ise bir yurttaşın cep telefonu görüntüleriyle ortaya çıktı. Sokakta toplanan yurttaşlar itfaiye ekiplerinin çalışmasını yakından izledi.

İTFAİYE EKİPLERİ BİR SAATTE SÖNDÜRDÜ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat ekibi gönderildi. Polis ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı yangın, İtfaiye ekiplerinin takriben bir saat süren çalışmasının ardından söndürüldü. Yangında can veren yada yaralanan olmazken, dairede hasar oldu. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından belirlenecek.

BİNADA YAŞAYANLAR KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Binanın 3. katında oturan Suriye Tebaalı Muhammed Cibal, yaşananları anlattı. Cibal, “Ben yatıyordum. Arkadaş dışarıdaydı. Bir bayan çocuk vardı. Ben yukarıya çıktım. Bayan geldi. Biraz su tuttum giysilerimi çıkardım. Bütün herkesi dışarı çıkardık. Kapıları çaldım. Elektriği kestim” diye konuştu. Binanın girişinde yaşayan Salih Özbek ise, “Ben uyuyordum. Geç saate kadar çalışıyoruz. Kağıt topluyordum. Bir gürültü duydum. Baktım alevler var dışarı çıktım. Benim kaldığım yerde kimse kalmadı. Ben tek kalıyorum zati. Neden çıktığı ile ilgili hiçbir bilgim yok" dedi.

ALEV ALEV YANDI

Bir yurttaşın cep telefonu ile çektiği görüntüde ise binanın alev alev yanması kameraya yansıdı.