Avcılar Belediyesi'nden kandil simidi ikrami

Avcılar Belediyesi'nden kandil simidi ikrami

Avcılar Belediyesi, Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nde Halka bir araya gelerek hem Kandillerini tebrik etti hem de Kandil Simidi dağıttı

Avcılar Oto Sanayi Sitesi ve Yeşilkent Merkez Camii’nde gerçekleşen programlarda güzel görüntüler ortaya çıktı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ, ilk olarak Avcılar Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek Kandil Simidi dağıttı. Esnafların iş yerlerine uğrayıp hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnaflarla bir süre sohbet ederek işleri hakkında bilgi aldı. Esnaflar Başkan Toprak’a büyük ilgi gösterdi. Bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ardından Yeşilkent Merkez Camii önünde Avcılar Belediyesi’nin kurduğu çadırda Kandil Simidi dağıtımı yapıldı. Bizzat Başkan Toprak’ın bulunduğu dağıtımda halkın yoğun ilgisi görüldü. Okul öğrencileriyle de bir araya gelen Başkan Toprak, onlara Kandil Simidi ikram ederek derslerinde başarılar diledi.

Günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada paylaşmanın önemine değinen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ; “Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nde Avcılar Sanayii Sitesi esnafımız ve Yeşilkentli hemşerilerimiz ile buluşarak Kandil Simidi ikramımızı paylaşıyoruz. Esnafımızın hal hatrını sorduk, onların görüşlerini dinledik. Değerli hemşehrilerimizin Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.