Bahar Candan canlı yayında iş dünyasından bir kadınla aşk yaşadığını itiraf etti

Bahar Candan canlı yayında iş dünyasından bir kadınla aşk yaşadığını itiraf etti

Bahar Candan, Flash TV‘de yayınlanan Seyhan Soylu ile Al Sana programında iş dünyasından bir kadın ile aşk yaşadığını itiraf etti.

Ünlü fenomen Bahar Candan’dan canlı yayında itiraf geldi. Flash Tv’deki Al Sana programında kendisine “Olgun bir sevgilin oldu mu?” yöneltilen Candan şu şekilde yanıt verdi: “Evet bir dönem çok ünlü bir sevgilim oldu benden yaşça büyük. Bana aşıktı o. Ben onun sevgilisiydim. O benim sevgilim hiçbir zaman olmadı. Öyle hissetti yani.”

Program konuğu Nurettin Soydan’ın araya girerek “Peki sizi bir arada tutan şey neydi? Gücü mü? Parası mı? Karizması mı?” soru yöneltmesi üzerine ise Candan, “Ben daha güçlüyüm ondan. Gencim, ünlüyüm, insanlar beni tanıyorlar. Bence güç bu. Benim yapabileceklerim onun yapabileceklerinden daha fazla. O da bunu bildiği için bana aşıktı zaten.” diyerek cevap verdi.

“AŞK İYİ BİR MANİPÜLASYON TEKNİĞİ”

Bahar Candan, “Peki senin kalbin hiç kaydı mı ona? Aşk yaşadığın anlar oldu mu? Çünkü sen etkilenmemiş olsan böyle bir ilişkiye girmezsin?” diye sorguya devam eden Seyhan Soylu’ya “Ben aşkın iyi bir manipülasyon tekniği olduğuna inanıyorum. Bence aşk hiçbir zaman iki taraflı değildir. Mutlaka bir kişi diğerini seviyor ve manipüle ediyor. Ben manipüle olmuştum. O bana aşıktı. Benim aşkımsa ünlü olmaktı, lükstü, alkışlanmaktı ben de onu yaşadım. Ben zaten değerliydim, o da benim auramı çok beğeniyordu. Yaşça büyük olmasını hiç düşünmediğim için de yaş farkı hesabı yapmadım. Ama ilişki derken de düşündüğünüz gibi bana hiçbir zaman sahip olamadı. O benim enerjimden, ışığımdan faydalandı. Ben de onun vizyonundan yararlandım. Bugün bu kadar olgunsam bunu o ilişkiye borçluyum. Bazı genç kızlar kendi yaşıtlarını sığ ve vizyonsuz bulabilirler. Hayatlarında vizyon sahibi birini isteyebilirler. Bence yaşça büyük bir ilişki seçiyorlarsa sebebi tamamen budur.'”dedi.

“İLİŞKİM BİR ERKEKTİ DEMEDİM”

İlişki yaşadığı kişi hakkında bilgiler veren Candan, son olarak karşı tarafın cinsiyeti ile ilgili ise, “Bu arada bu ilişkim bir erkekti demedim. Bir cinsiyet belirtmedim” ifadelerini kullandı.

SEYHAN SOYLU: BAHAR’IN SEVGİLİSİ BİR KADINDI

Program kapanırken Bahar Candan’ın ilişkisi hakkında son noktayı koyan Seyhan Soylu ise, “Efendim burada ortalık karıştı yine. Bahar dedi ki bahsettiğim kişi bir erkek değil bir kadındı. Ben de biliyorum, iş dünyasında çok önemli bir yeri olan aynı zamanda bir derneğe başkanlık yapmış olan biri. Kapak olsun herkese” diyerek Bahar Candan’ın ilişkisine destek olduğunu da belirtti.