Beyoğlu'nda el yapımı patlayıcılar patladı

Beyoğlu'nda el yapımı patlayıcılar patladı

Beyoğlu'nda Keçeci Piri Semti ve Sinanpaşa Semti'nde aynı dakikalarda atılan iki el yapımı patlayıcı korku ve paniğe kapı araladı

İlk patlama Sinanpaşa Semti Yumak Sokak'ta bulunan binanın girişinde oldu. Binanın girişine gelen kişi yada kişiler el yapımı patlayıcı bırakarak olay yerinden kaçtı. İkinci patlama ise Keçecipiri Semti Ömür Sokakta oldu. Daha kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından park halindeki otomobilin arkasına atılan el yapımı patlayıcı büyük bir gürültü ile patladı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ GÖNDERİLDİ

İhbar üzerine patlamaların olduğu iki sokağa çok sayıda polis ekibi gönderildi. Ekiplerin yoğun güvenlik tedbirleri aldığı sokakta polis ekipleri kanıt topladı.

PATLAMANIN ŞİDDETİYLE BİNANIN GİRİŞ KAPISININ CAMLARI KIRILDI

Sinanpaşa Semti Yumak Sokak'ta olan patlamanın şiddetiyle binanın giriş kapısının camı kırıldı. Patlamanın hemen peşinden sokak sakinleri polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmalar yakından izledi.

GÖRGÜ ŞAHİDİ O ANLARI ANLATTI

Kaptanpaşa Semti Ömür Sokakta olan patlamayı anlatan görgü şahidi, büyük bir gürültü ile uyandığını belirterek, “Ben hanede uyuyordum. Büyük bir patlama oldu. Her taraf toz dumandı. Çıktık baktık kimseler yoktu. Çok büyük bir patlamaydı. Polisler geldi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Sokakta kimseler yoktu. Hızlı bir şekilde kaçtılar sanırım. Polisler kameraları inceledi ama allahın izniyle yakalanırlar. Parasal bir zarar yok" dedi.

PATLAMANIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Patlamanın yaşandığı iki sokakta, terörle mücadele, olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı.