‘Binbir surat’ Hülya Avşar’ı da soymuş

‘Binbir surat’ Hülya Avşar’ı da soymuş

Kütahya’nın yanı sıra bir hayli şehirde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği hanelerden hırsızlık yaptığı belirlenen ve ile ilgili netleşmiş 21 sene mapus cezası olduğu belirleyen Zelkif Bay (58), çıkarıldığı mahkemece gözaltına alındı

Polis ekiplerince yapılan incelemede kuşkulu Zelkif Bay’ın, sanatçı Hülya Avşar’ın Balıkesir’deki evini de soyduğu ve 1500 lira, 2 pırlanta küpe ile kimlik kartlarının yanı sıra pasaport ve kredi kartlarını çaldığı ortaya çıktı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son 2 yıldır faili bulunamayan hırsızlık olaylarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar neticeninde kendisini işçi, inşaat ustası, tamirci, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak çeşitli kılıklara girip hırsızlık yaptığı belirlenen kuşkulunun Zelkif Bay olduğu saptadı. Kuşkulu Bay’ın, Kütahya’ya geldiğinin belirlenmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerinde hırsızlık olaylarında kullandığı peruğunun bakımını yaptırırken yakalayarak gözaltına aldı. Geçirildiği sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderilen Zelkif Bay, çıkarıldığı mahkemece hakkındaki arama ve netleşmiş hapis cezaları nedeniyle gözaltına alındı.

HÜLYA AVŞAR’IN EVİNİ DE SOYMUŞ

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan incelemede, gözaltına alınan Zelkif Bay’ın sanatçı Hülya Avşar’ın Balıkesir’in Ayvalık kazasındaki evini de soyduğu saptadı. Sanatçı Avşar'a ait Sefa Çamlık Mahallesi'ndeki yazlık hanede 9 Temmuz 2018'de gerçekleşen hırsızlıkta 1500 lira, 2 pırlanta küpe ile Avşar'a ait kimlik kartları, pasaport ve kredi kartlarının çalındığı belirlendi. Polisin olayla alakalı soruşturması sürüyor.