Emanete hıyanet

Emanete hıyanet

Olay, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde akşam saatlerinde yaşandı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde akşam saatlerinde cezaevinden birkaç gün önce çıktığı öğrenilen C.K., çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle hastanede olan yengesi M.A. ile buluştu. M.A., eşya almak için eve gitmesi gerektiğini söyledi.

C.K. yengesini 16 AAU 728 plakalı aracıyla alarak ilçeye yaklaşık 5 kilometre mesafedeki kavak ekili alana getirdi. İkili, tartışmaya başladı ve ardından tartışmanın alevlenmesiyle C.K., aracında bulunan pompalı tüfekle yengesi M.A.'ya iki el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Daha sonra C.K., M.A.'nin kız kardeşinin evine giderek yengesini vurduğunu ve ormanlık alanda bıraktığını söyledi.

M.A.'nın kız kardeşi ise hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, M.A.'yı kalçasından yaralı halde buldu. M.A., olayın yaşandığı yerden sürünerek yaklaşık 150 metre gitmişti. Yaralı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

M.A.'nın eşinin cezaevinde olduğu ve eşini ve yengesini C.K.'ye emanet ettiği öğrenildi. Kayıplara karışan kayınbiraderin arama çalışmaları devam ediyor.