Eşinin silahla vurdu yanında teslim olmayı bekledi

Eşinin silahla vurdu yanında teslim olmayı bekledi

İzmir'in Dikili kazasında, Murat S.(50) parkta tartıştığı eşi Leyla S.'yi silah ile vurarak ağır yaraladı. Polis ve sıhhat ekibi gelinceye kadar eşinin başından ayrılmayan Murat S. gözaltına alınırken, vücuduna iki mermi isabet eden Leyla S.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi

Leyla S. ambulansla hastaneye kaldırılırken, kuşkulu koca ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Şehit Sami Akbulut Caddesi 75. Sene Parkı'nda oldu. İddiaya göre, endüstride kaporta dükkanı bulunan Murat S., henüz belirlenemeyen bir nedenle parkta tartıştığı eşi Leyla S.'ye, etrafındakilerin dehşet dolu bakışları arasında tabanca ile ateş açtı. Leyla S. kanlar içerisinde yere yığılırken, etraftakiler vaziyeti sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

EŞİNİN BAŞINDA BEKLEDİ

Polis ekipleri gelinceye kadan eşi silahla vurduğu yaralı eşinin başında bekleyen Murat S., polislere tabancayı bırakarak teslim oldu. Yaralı Leyla S. ise olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Bergama Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Omzuna ve karın bölgesine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandığı öğrenilen Leyla S'nin vaziyetinin ağır olduğu öğrenildi.