İkinci kez evlendiği eşini vurdu öldüğünü duyunca bayıldı

İkinci kez evlendiği eşini vurdu öldüğünü duyunca bayıldı

Çanakkale'nin Bayramiç kazasında, Nuri Eroğlu (32), eşi Şerife Eroğlu'nu (26) av tüfeğiyle vurarak, öldürdü. Hastanede bayılan, doktorlar tarafından kendisine getirildikten sonra gözaltına alınan Eroğlu, ava gitmek için kontrol ettiği tüfeğin kazayla ateş aldığını söyledi

Olay, bir gün önce saat 21.00 sıralarında kazaya bağlı Tepecik Mahallesi'ndeki Tepecik Sokak'ta oldu. Nuri Eroğlu, eşi Şerife Eroğlu'nu av tüfeği ile başından vurdu. Komşuların silah sesini duyarak ihbarda bulunması üzerine haneye sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şerife Eroğlu, doktorların tüm müdahalesine karşın hayatını kaybetti.

KENDİNİ YERE ATIP, BAYILDI

Anne ve babası ile beraber hastaneye gelen Nuri Eroğlu ise gözyaşları içinde feryat edip, baygınlık geçirdi. Doktorların müdahalesiyle kendine gelen Nuri Eroğlu, gözaltına alındı. Eroğlu ilk ifadesinde, sabah ava gitmek için kalktığını, av tüfeğini kontrol ederken kazayla ateş aldığını ileri sürdü.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından hanede araştırma yapılırken, can veren Şerife Eroğlu'nun cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Müessesesi'na gönderildi. Ardından da ailesi tarafından teslim alınarak, Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bayramiç kabirliğinde toprağa verildi. Cenazede Şerife Eroğlu'nun annesi Gülden Özkaya, kızının tabutuna sarılarak, gözyaşlarına boğuldu.

İKİ KEZ NİKAHLANMIŞLAR

Sorgusunun ardından adliyeye gönderilen Nuri Eroğlu'nun ilk evliliğinden 2 çocuğu bulunduğu, Şerife Eroğlu ile 2011 senesinde izdivaç edip boşandığı, 7 yaşında bir erkek çocukları olan çiftin 2018 senesinde yine nikah masasına oturduğı öğrenildi.