İlk duruşmasında tahliye edildi... Mermi yutturdu, gecelik giydirdi, serbest bırakıldı!

İlk duruşmasında tahliye edildi... Mermi yutturdu, gecelik giydirdi, serbest bırakıldı!

Bursa'da iki kişiyi alıkoyarak işkence yapan Ebubekir T., ilk duruşmasında tahliye edildi.

Bursa'da anlaşmazlık yaşadığı iki kişiyi alıkoyan ve sabaha kadar işkence yaparak mermi yutturmaya çalışan Ebubekir T.'nin ilk duruşmada tahliye edilmesi büyük bir infiale yol açtı.

BAĞLAMA, DAYAK, HER ŞEY VAR!


İddiaya göre, Bursa’da yaşayan ve Gamze Ü. isimli aynı kızı sevdiği belirtilen E.M. ile Yaşar Ç., aralarındaki husumeti çözmek için bir araya geldi. E.M. arkadaşı M.Ş. ile beraber Yaşar Ç.’nin evine gitti.  Tartışma da burada başladı. Yaşar .Ç., yanındaki Ebubekir T. ve Gökhan Y. ile birlikte E.M. ve M.Ş.’nin ellerini kelepçeleyip ayaklarını bağladı. Daha sonra etkisiz hale getirdikleri iki kişiyi yere yatırarak tekme-tokat dövdü.

MERMİ YUTTURDU, GECELİK GİYDİRDİ

Bu sırada Yaşar Ç. belinden çıkardığı silahı, E.M.’nin ağzına sokarak E.M'yi tehdit etti ve mermi yutmasını istedi. O da yetmedi, hızını alamayan işkenceciler kıyafetlerini çıkardıkları E.M.’ye gecelik giydirdi. O anlar ise M.Ş.’ye tehditle cep telefonu ile kaydettirdi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIKLARI İÇİN YAKAYI ELE VERDİLER

Yaşar Ç.’nin, sosyal medya hesabından paylaştığı işkence görüntülerini izleyen E.M.’nin arkadaşları, olayı hemen polise bildirdi. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Yaşar Ç.’nin evine baskın yaparak, E.M. ve M.Ş.’yi kurtardı, Yaşar Ç.’yi ise gözaltına aldı. Ekipler, daha sonra ise Ebubekir T. ve Gökhan Y. ile o esnada aynı evde olduğu tespit edilen Gamze Ü.’yü de yakaladı. Yaşar Ç., Ebubekir T. ve Gökhan Y. tutuklanırken, Gamze Ü. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TAHLİYESİNE KARAR VERİLDİ

 

 

Davanın ilk duruşması 8’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Cumhuriyet savcısı mütalaasında tüm deliller toplandığı için sanığın tahliyesi talep edildi. Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan O.S.’nin zorla getirilmesine, Ebubekir T.’nin kız arkadaşının dinlenmesine ve sanığın bu suçtan tahliyesine karar verdi.