Isparta’da kaza: 29 yaralı

Isparta’da kaza: 29 yaralı

Isparta'nın Şarkikaraağaç kazasında sis hasebiyle görüş mesafesinin düştüğü yolda sürücünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi.

Kazada otobüsün altında kalan 3 yolcu ekiplerin uğraşları neticesi kurtarıldı. Yaralanan 4'ü ağır, 29 kişi, hastanelerde tedaviye alındı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında, Isparta- Konya karayolunun Şarkikaraağaç kazası Dedeağaç kavşağında oldu. Fahrettin Yazar (55) idaresindeki Metro Turizm'e ait 63 DV 750 plakalı yolcu otobüsü, sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle devrildi. Kazayı gören diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi gönderildi.

Bir takım yaralılar kendi olanakları ve etraftakilerin yardımıyla otobüsten çıkarken, 3 yolcu ise aracın altında kaldı. Gelen itfaiye ve sıhhat ekipleri, aracın altında kalan yolcuları çıkarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin uzun uğraşları neticesi 3 kişi, yaralı olarak kurtarıldı. 4'ü ağır, 29 yaralı, ambulanslarla etraf hastanelere götürülerek rehabilitasyona alındı.