İstanbul'da büyük operasyon: 74 gözaltı

İstanbul'da büyük operasyon: 74 gözaltı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 74 kuşkulu gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yönelik sabah saatlerinde 3 ay süren teknik ve fiziki takibin hemen peşinden Zeytinburnu, merkezli Fatih, Silivri, Küçükçekmece ve Esenyurt'ta eş vakitli operasyon yaptı. 48 adrese yapılan operasyonda 74 kuşkulu gözaltına alındı. Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan emniyet kampüsünde bir araya gelen narkotik ekipleri, operasyon için düğmeye bastı.

74 KUŞKULU YAKALANDI

Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile polis helikopterinin de destek olduğu operasyonda önceden belirlenen çok sayıda adrese eş vakitli baskın yapıldı. Polis adreslerde çok sayıda kuşkuluyu gözaltına alırken baskın yapılan yerlerde uzun müddet arama yaptı. Operasyon dahilinde baskın yapılan Zeytinburnu'ndaki adreslerde kimi kuşkulular gözaltına alınırken adreslerde uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Toplamda 48 adrese yapılan ve 74 kuşkulunun gözaltına alındığı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.74 kuşkulular Vatan Caddesi'ndeki emniyet kampüsüne götürüldü.