Kahvehanede silahlı çatışma

Kahvehanede silahlı çatışma

Bursa’da çay ocağında oturan Kanıt A. ile Bilal A., daha kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından silahla vurularak yaralandı. Kanıt A. ağır yaralanırken, olay hatıra ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Olay, gece saatlerinde merkez Yıldırım kazası Emirsultan Alanı'nda oldu. 4 kişi çay ocağında oturduğu sırada, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi çay ocağına koşarak girerek Kanıt A. ve Bilal A.’ya doğru silahla ateş etmeye başladı. Hemen peşinden Bilal A. ve Kanıt A.’nın masada beraber oturduğu diğer bir kişi de belindeki silahını çıkararak ateş etti. Kuşkulular olayın hemen peşinden otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Etraftaki yurttaşlar vaziyeti sıhhat ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı Kanıt A. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; Bilal A. ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan iki kuşkuluyu yakalamak için çalışma başlattı.

OLAY HATIRA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

 2 kişinin silahla yaralandığı olay, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 4 kişinin çay içtiği esnada bir kişinin silahla koşarak çay ocağına gelip silahla ateş etme ile Kanıt A. ve Bilal A.’nın oturduğu masadaki diğer kişinin belinden silahını çıkarıp ateş ettiği dakikalar görülüyor.