Komşular birbirine girdi: 3 yaralı

Komşular birbirine girdi: 3 yaralı

Küçükçekmece'de aynı sokak üzerindeki hanelerde yaşayan yabancı tebaalı iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı

Küçükçekmece'de yabancı tebaalı iki grup arasında olan olayda 3 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olay, Kanarya Semti Penguen Sokak üzerinde 02:45 sıralarında oldu. İddiaya göre, sokak üzerinde karşılıklı 2 hanede oturan yabancı tebaalı kişiler arasında daha bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek dövüşe dönüştüğü olayda 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

YAKINLARI BATANİYE ÖRTEREK BEKLEDİ

Olayı gören yurttaşların haber vermesiyle sokağa polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yağmur yağması nedeniyle ambulans gelene kadar 1 yaralının üzerine yakınları tarafından battaniye örtüldü.  İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 yaralı ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayın olduğu sokakta güvenlik tedbiri alırken olay yeri inceleme polisleri ise sokak ve hanelerde kanıt araştırması yaptı. Polisin olayla alakalı çalışması devam ediyor.