'Rögar kokusu' kavgası kanlı bitti

'Rögar kokusu' kavgası kanlı bitti

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde müteahhit ile apartman sakinleri arasında yaşanan 'rögar kokusu' nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti.

Müteahhitle apartman sakinleri arasında yaşanan rögar kokusu nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Olay, Safa Mahallesi Cami Sokak'ta saat 14.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, müteahhit ile apartman sakinleri arasında rögardan çıkan kötü kokudan dolayı tartışma yaşandı. Apartmanda yaşayan A.Ö. ile müteahhit Ş.Ş. arasında başlayan sözlü tartışma sonrasında kavgaya dönüştü. Tartışmayı izleyen apartman sakinlerinin de araya girmesiyle tartışma giderek büyüdü ve silahlar çekildi. Birbirlerine saldıran apartmandaki şahıslardan 3 kişi yaralandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevrede bulunan diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri şerit çekerek inceleme başlattı. 

3 kişi sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak çevredeki hastanelere götürüldü. Kavgaya karışan yaralılardan Alican Ö. ile Seyithan Ö. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, müteahhit Ş.Ş. yaralandı. 

Kavgaya karışan şahısların aileleri olay yerinde fenalaşarak baygınlık geçirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, kavgada kullanılan silahlara polisler tarafından el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı da açıklandı.