Sanki savaş alanı!

Sanki savaş alanı!

Bakırköy'de öyle bir kaza gerçekleşti ki ortalık savaş alanına döndü

Bakırköy’de kontrolden çıkan bir otomobil önce ağaca, ardından elektrik direğine son olarak da demir korkulukları çarparak takla attı. Ağacın kökünden söküldüğü kazadan sağ olarak çıkan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Bakırköy Daha önceki Hava meydanı Caddesi üzerinde oldu. Edinilen bilgiye göre, hızlı bir şekilde ilerleyen Batuhan T. idaresindeki 34 VU 9824 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bir ağaca çarptı. Ağacı kökünden söken otomobil hemen peşinden elektrik direğine ve İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi duvarının üzerindeki korkuluklara çarparak takla attı.

Kazayı gören trafikteki diğer sürücüler vaziyeti sağlık ve polis ekiplerine bildirerek, yaralı sürücüye yardım etmeye çalıştı. Gelen ihbar üzerine kısa müddette kaza yereline gelen ekipler, cadde üzerinde dubalarla tedbir alarak trafiğin akışını sağlarken, itfaiye ekipleri ise araçta sıkışan sürücüyü çıkartmak için uzun müddet uğraştı. İtfaiye ekipleri, sürücü yerelinden çıkardığı yaralı sürücüyü sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralı Batuhan T., en yakın hastaneye kaldırarak rehabilitasyon altına alındı.

Diğer taraftan, kaza hasebiyle trafikte oluşan yoğunluk aracın kaldırılması ve ekiplerin yolda temizlik çalışmalarının hemen peşinden normale döndü. Kazayla alakalı başlatılan tahkikat sürüyor.