Trafik magandaları park görevlisine kurşun yağdırdı

Trafik magandaları park görevlisine kurşun yağdırdı

Fatih'te 2  kişi otomobil ile çarptıkları valeyle tartıştı. Tartışmanın hemen peşinden olay yerinden ayrılan zanlılar yarım saat sonra geri dönerek valeye mermi yağdırdı

Olay, saat 00.30 sıralarında İskenderpaşa Semti Sofular Caddesi üzerinde oldu. İddiaya göre kimlikleri daha belirlenemeyen 2 kişi otomobil ile ilerlerken caddede vale olarak çalışan Ziya D.'nin koluna çarptı. Çarpan kişilerle  Ziya D. arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine araya giren etraf esnafı 2 kişiyi otomobillerine bindirerek olay yerinden gönderdi. Yarım saat sonra geri dönen zanlılar Ziya D.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Sıkılan kurşunların isabet ettiği çevredeki işyerinin camları kırıldı.

"ARKADAŞIMIZIN AYAĞINA SIKIP KAÇTILAR"

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yaralanan Ziya D. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olaydan sonra kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.  

Çevrede esnaf olan ve olayı gören Mustafa Güllü olayla alakalı olarak, “İki tane arkadaş sanırım içkiliydiler. arkadaşa çarptılar. Arkadaş kalktı 'ne oldu arabaya mı çarptınız' dedi. Sonra tartıştılar. 2  kişiyi arabaya koyduk yolladık.  Sonra aradan yarım saat geçti. Arabayı Vatan Caddesi'ne park yapmışlar. Gelip burada arkadaşımızın ayağına sıkıp kaçtılar. Biz kovaladık ama yakalayamadık" dedi.

Polis olayla alakalı çalışma başlattı.