Vahşice öldürülmüş erkek cesedi bulundu

Vahşice öldürülmüş erkek cesedi bulundu

Ardahan’ın Çıldır kazasında bir evin yanındaki ahırın önünde boğazı kesilmiş ve silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu.

Yapılan incelemeler esnasında sırtında ve boyun bölgesinde derin kesikler olduğu saptayan cesedin, vücudunun çeşitli yerlerinde de mermi izine rastlanıldı.

Olay, bir gün evvel gece sıralarında Ardahan'ın Çıldır kazasına bağlı Kenarbel köyünde oldu. Edinilen bilgiye göre bakkal işletmecisi olan 45 yaşında olan 3 çocuk babası Önder A. haneye gelmeyince yanında çalışan yabancı tebaalı bir kişi aramaya çıktı. Yabancı tebaalı kişi Önder A.'ya ait ahırın önüne geldiğinde bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Vaziyetin jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerinde yapılan incelemelerde silahla vurulmuş, boyun ve sırt bölgesinde derin kesikler bulunan cesedin Önder A.'ya ait olduğu belirledi.

Olayla alakalı Önder A.'nın eşi G.A., kızı S.A. ve 3 yabancı tebaalı kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların sorguları devam ederken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Olayla alakalı izah yapan ağabey Uğur A. "Gece saat 11-12 arasında olmuş. Acımız büyük. Devletten yardım bekliyoruz bir an önce bulsunlar” dedi.

Adli tıp işlemlerinin hemen peşinden cenaze, Kenarbel köyünde defnedildi.