Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV Yasak Elma 116. bölüm izle full izle! Yasak Elma yeni bölüm fragmanı

Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV Yasak Elma 116. bölüm izle full izle! Yasak Elma yeni bölüm fragmanı

Yasak Elma 117. bölüm fragmanı... Yasak Elma dizisinin 116. bölümü ardından araştırılmaya başladı. Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV Yasak Elma 116. bölüm izle full izle! Yasak Elma yeni bölüm fragmanı

Yasak Elma 117. bölüm izle! Yasak Elma 117. bölüm tamamı izle! FOX TV ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 117. bölüm seyret! Yasak Elma 117. bölüm tek parça izle! Yasak Elma 117. bölüm tamamı izle! Yasak Elma 116 son bölüm izle. Yasak Elma son bölüm izle. Yasak Elma 116. bölüm tamamı izle.

YASAK ELMA 117. BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma dizisi FOX TV ekranlarında bu akşam 116. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 116. bölümün ardından şimdi de Yasak Elma 117. bölüm için araştırmalarına başladılar. Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Yasak Elma 117. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

YASAK ELMA 116. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?


Yıldız, Çağatay ve Kumru birlikteliğini belgelemek ve intikam planını harekete geçirmek için kolları sıvarken, Çağatay ve Kumru olacaklardan habersiz görüşmeye devam ederler.
Arzu’nun gelişiyle sarsılan Ender, yeni bir düşman edineceğini anladığı için onu göndermenin yollarını arar.

YASAK ELMA'NIN KONUSU

Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit’i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit’le evlilik hazırlıkları içindedir.

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız’ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız’ın yanına gider.

Ender başına gelenleri Yıldız’a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.