Çöp Poşeti Üretimi

Çöp Poşeti Üretimi

Plastik hammadde karıştırma makinasında bir film elde edene kadar karıştırıldıktan sonra rulo haline getirilerek şekil vermek üzere kesim makinasına alınır. Bu şekilde üretimi gerçekleşen çöp poşetleri dağıtıma hazır hale gelir. Rulo veya dökme olarak imal edilebilir. Bu işlemlerin tecrübeli bir ekip ve çevreye dost malzemeler kullanılarak gerçekleştirilmesi gerekir. Hastane ve laboratuvar kullanımları için “Atık Yönetmeliğine” uygun standartlarda üretilmelidir. 1. kalite çöp torbaları, orijinal hammadde ve katkılar kullanılarak yapılır. İkinci kalitede olanlar geri dönüşümden elde edilen granüller ile yapılmaktadır. Endüstriyel atık, evsel atık, ağır moloz ve tıbbi atık taşıma işlemleri için kullanılan dört farklı tip çöp torbası bulunmaktadır. BM'nin hazırladığı rapora göre dünya genelinde dakikada 10 milyon poşet imal ediliyor. 

Çöp poşetlerinin kullanım alanları

Evlerde, iş yerlerinde, restoranlarda, otellerde ve daha birçok yaşam alanında vazgeçilmez gereçlerden biri haline gelen çöp poşetleri, kolay kullanımı ve hijyenik ortamlar yaratması nedeniyle tercih ediliyor. Kullanım alanlarına bağlı olarak belli özelliklerde üretilen çöp poşetlerinin, farklı ortamlara uygun seçenekleri bulunuyor. Örneğin rulo çöp poşetleri genelde atölye gibi iş yerleri ve ağır sanayi alanlarında kullanılırken, dökme çöp poşetleri daha kalın yapıda olduğu için hastane, otel, apartman ve restoran gibi alanların temizlik işlemlerinde en iyi yardımcı ürün olarak tercih ediliyor.

Ambalajstore’da her kullanıma uygun çöp poşeti bulunuyor

2011 yılından bu yana Türkiye’nin ilk toptan ambalaj malzemesi satışını yapan Ambalajstore, uygun fiyat, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet seçeneği ile rakiplerinden ayrılıyor. Ambalajstore.com’da jumbo, orta, büyük ve battal boy rulo çöp poşetleri ve farklı ebatlardaki dökme çöp poşetleri uygun fiyat seçenekleri ile tüketiciyle buluşuyor. Ambalajstore.com’da istenildiği kadar sipariş oluşturmak, uygun fiyatla toptan alım yapmak mümkün.

Endüstriyel tip atıkların doğaya karışmasını engelliyor

Sitemizde rulo ağırlığı yaklaşık 290-300 gram olan endüstriyel çöp poşeti 20’li jumbo boy siyah rulo poşet (80x110 cm) halinde 40,95 TL + KDV fiyatla satılıyor. Endüstriyel tip atıkların doğaya karışmasını engellemesi, dayanıklı olması nedeniyle tercih nedeni. 90 litre hacme sahip olan bu poşetler çevreye zarar vermiyor. Temizlik firmaları, oteller, hastaneler, restoranlar, kurumlar, endüstriyel ve sanayi kuruluşlarında aktif şekilde kullanılıyor.

Limon kokulu çöp poşetiyle kötü kokulara son

Kötü kokuları absorbe ederek çöp kovasında kötü koku oluşumunu önleyen büzgülü ve limon kokulu orta boy çöp poşeti 55x60 ebatlarında. Büzgülü yapısı sayesinde kolayca ağzını kapatıp atmak mümkün. 40 litre taşıma kapasitesine sahip bu poşetlerin 500 adedi 119,90 TL + KDV fiyatla satılmakta.

Yeni ürün: Lavanta kokulu çöp torbası

Sitemizde büzgülü ve lavanta kokulu orta boy çöp torbası (55x60) 119,90 TL + KDV ile satışa sunuluyor. Kötü kokuları emerek kullanıldığı mekânda kötü koku oluşumunu önlüyor. Büzgülü yapısı, kolay kullanımı ve 40 litre taşıma kapasitesiyle öne çıkan ürünler arasında.

Mikrop, sinek ve haşerelerin üremesini önlüyor

67,95 TL + KDV fiyatıyla dikkat çeken 50’li mini boy rulo çöp poşeti (43x47 cm), çöplerin ağzı bağlı şekilde çöp torbasında biriktirilmesini sağladığı için mikrop, sinek ve haşere üremesini önlüyor, çöpleri sızdırmıyor ve sağlam yapısıyla tercih ediliyor. Bu sayede çöp kutularını temizleme işlemine de gerek kalmıyor. Mini boy çöp torbası otel odaları, büro ve tuvaletlerdeki küçük boy çöp sepetleri için ideal. Ürün kolisinin brüt ağırlığı 4,5 kg geliyor. Tek bir rulo ağırlığı ise 80-85 gram arasında.

Büfe, lokanta gibi yerler için battal boy ideal

25’li battal boy rulo eko siyah çöp poşeti (72x90 cm) hijyenik, ekonomik ve çevreye zarar vermemesi ile biliniyor. Geniş hacmi ve büyük boyu ile bütün çöplerinizi sığdırmanız mümkün. Geniş hacimli olması nedeniyle büfe, lokanta gibi yerler için ideal olan bu poşetin fiyatı ise 38,90 TL + KDV.

Hastane, okul, kamu ve özel sektörde tercih ediliyor

Ambalajstore’da çift taban dikişli, dökme çöp torbaları da mevcut. Diğer çöp poşetlerine göre daha kalın ve sağlam olan dökme çöp poşeti 100x120 ölçülerinde (20 Kg) ve 114,90 TL + KDV’lik cazip fiyatıyla satılıyor. Çevreye ciddi zarar veren endüstriyel atıklar gibi belli atıklar için tercih ediliyor. Çöplerin çevreye nüfuz etmesine izin vermediği için çok rağbet gören bu ürün, ev, hastane, okul, kurum ve özel sektörde kullanıma uygun.

Ücretsiz üye ol, indirimden faydalan

Kullanım alanına göre müşterilerinin tüm poşet gereksinimlerini en uygun ve en iyi kalitede temin eden Ambalajstore, alanının en doğru tedarikçisi konumunda. Sitemize ücretsiz üye olup aranan tüm ürünlere kolayca erişilebiliyor. Ayrıca belli zamanlarda yapılan indirim uygulamalarından da faydalanıp, normal fiyatın altında kazançlı bir alışveriş yapılabiliyor.

Hızlı kargo, uygun fiyat

www.ambalajstore.com sitesindeki poşetler kategorisine giriş yapıldığında bütün poşet çeşitleri görselleriyle birlikte karşınıza çıkıyor. İhtiyacınız olan poşet türünü seçtiğinizde ise ebat, adet, kg ve fiyat gibi özelliklere kolayca erişebilmek mümkün. Bu sayede bütçe dostu ürünü kolayca seçebiliyor ve sipariş oluşturarak kısa sürede ürününüze kavuşabiliyorsunuz. Ödemeler nakit ya da belirtilen kredi kartları üzerinden taksit olanağı ile yapılabiliyor, avantaj içeren hizmetlerden faydalanarak sorunsuz şekilde kaliteli ürünlerimizi satın alabilirsiniz.