Lazer Epilasyon Antalya ile Yeni Nesil Acısız Epilasyon

Lazer Epilasyon Antalya ile Yeni Nesil Acısız Epilasyon

Lazer epilasyon yöntemleri ilk çıktığı yıllardan bu güne kadar selektif fototermoliz dediğimiz prensibe göre çalışmaktadır. Bu prensipte amaç pigmentler üzerindeki koyu renkli hedefe enerji göndermektir. Böylelikle istenmeyen tüylerin yok edilmesi için kullanıldığında kıl gelişimini sağlayan kök hücre hedef alınmakta ve kıl köklerinin ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır. İstenmeyen tüylerin yok edilmesi için en etkili yöntem lazer epilasyondur, çünkü her seansta kıllar %15-35 arasında azalma gösterir ve yok olur. Bu anlamda lazer epilasyon kozmetik sektöründe oldukça revaçta olan bir uygulamadır. Ancak tüm kullanıcıların memnuniyetinin yanı sıra acı ve ağrı hissettirmesi gibi ortak bir şikayet konusu vardır. Bu durum göz önünde bulundurularak çalışmalar başlatılmış ve bu çalışmalar neticesinde buz lazer geliştirilmiştir. Buz lazer acısız ve ağrısız tek epilasyon yöntemidir, kullanıcı memnuniyetini maksimum seviyede sağlayan buz lazer ile istenmeyen tüylerden kurtulmak çok kolaydır. Geniş bir kullanım ağı olan buz lazer, lazer epilasyon Antalya ilinde de hizmete başlamış bulunmaktadır.

Buz Lazer ile Epilasyon Kimler İçin Uygundur?

Lazer epilasyon yöntemlerinde yaşanan ten rengi, kıl rengi gibi detaylar uygulama için belirleyici etken olurken, Buz lazer her kıl rengine ve her cilt rengine uygulanabilmektedir. Bu önemli bir gelişme olup, yaz aylarında da bronz tene uygulanabilmesini sağlamaktadır. Bu yüzden Buz lazer 18 yaşını doldurmuş herkes için, her cilt tipi, her kıl rengi gibi farklılıkları görmeksiniz hem kadın hem de erkeklere uygulanabilmektedir.

Erkeklerde Buz Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon yaptıranların %35-40’ı erkeklerden oluşur. Bu oran Buz lazer ile artış göstererek bu seviyeye ulaşmıştır, çünkü erkekler de acısız ve ağrısız olan Buz Lazer ile cesaretlenip epilasyon yaptırmaya başlamışlardır. Özellikle erkekler göğüs, sakal üstü ve sırt bölgelerine epilasyon yaptırmaktadırlar. Ancak buz lazer ile kulak içi ve burun içi gibi bölgelere de epilasyon uygulanabildiği için erkekler artık bu bölgelere de sıklıkla epilasyon yaptırmaktadırlar. Lazer epilasyon Antalya ilinde erkek kullanıcıların sayısı kadınlara göre daha fazla olup, gelen talep her geçen gün artış göstermektedir.

Kadınlar ve erkekler için geliştirilmiş olan Buz Lazer, her kullanıcıya hitap etmeyi amaçlamış bu sayede ilk olarak acı ve ağrıyı ortadan kaldırmıştır. Erkekler için ulaşılması güç yerlere ulaşmayı hedefleyen safir uç dediğimiz başlıkla en küçük noktalara bile ulaşabilmektedir. Buz lazer uygulanmasında özel durumlar hariç bir engel bulunmaz, hamile yada emziren kadınlara uygulanması uygun görülmezi bunun dışında 18 yaşını doldurmuş herkes kalıcı epilasyon yaptırabilir. Buz lazer ile yanma ve cilt lekeleri gibi yan etkiler de ortadan kaldırılmış ve maksimum memnuniyet ile sonuçlar elde edilmektedir. Lazer epilasyon Antalya ilinde sizde buz lazer ile istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.