Süleyman Karan

Süleyman Karan

Ajan babandır!

Yandaş üçüncü hamur kağıtlarının en kuytu köşelerindeki, çocuk katili el Kaide’nin mutantı el Nusracılar’ın, aileleri katledenlerin ini Ahrar’üş Şam’ın, insan ciğeri yiyen ciğeri beş para etmez Faruk Tugayları’nın, küçük kızları pazarlarda satan şerefsiz IŞİD’çilerin ayakçısı mezhepçi faşistler, yıllardan beri köşe yazarımız Hüsnü Mahalli’ye her türlü ahlaksızca suçlamayı yapıyor.

 

Son dönemde, Mahalli’nin Arap Baharı’nın fitilinin ateşlendiği günden bu yana yazdıkları bir bir gerçek olunca, ağızlarından salya akıtarak yeni bir operasyona girişti bu ABD menşeli Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve sonraki adıyla Genişletilmiş Ortadoğu Projesi’nin (GOP) baş uşakları... Artık uşak da değil üstelik, ABD’nin buruşturup attığı bir mendil bu coğrafyada onlar...

 

Tüm hastalıklı, çürümüş mezhepçi yayılma hayalleri zaten çöpe gitmişti, ama Halep’in teröristlerin elinden tümüyle kurtarılacağını anladıkları günden bu yana başı kesik tavuk gibi oraya buraya koşturuyor, kin ve nefretlerini kusacak onurlu insanlar arıyorlardı. 1,000 TL ile 4,000 TL arası maaşa başta haysiyetini satmaya hazır, insanlıktan ve onurdan nasibini almamış binlerce trolün de desteğiyle, Hüsnü Mahalli’ye yönelik linç kampanyasını başlatmalarının sebebi işte tam da budur.

 

EMPERYALİST İÇİN PEK KULLANIŞLI


Halep’in emperyalist uşağı yobaz teröristlerden temizlendiği, yani mikroptan arındırıldığı gün, Hüsnü
Mahalli’nin göz altına alınması boşuna değildir! Dönemin dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ‘Stratejik Derinlik’ denen kötü masal kitabıyla başlayan, pan-İslamist Sünni mezhepçi yayılmacılıkla harmanlanan, üzerine yeni Osmanlıcı ‘ecdad’ sosu dökülen bu garabet dış politika stratejisi, ABD tarafından da pek makbul ve kullanışlı bulunmuştu ve Türkiye’yi özellikle AKP’nin sayesinde Suriye’de tepe tepe kullanmayı da çok iyi becerdiler. Sonuçta geçen yıldan itibaren, bölgede tek dostu kalmayan, pek de ciddiye alınmayan bir hale getirdi AKP hükümetleri koskoca, ‘Ortadoğu’nun model ülkesi’ Türkiye’yi... Bu bile ileride başlı başına vatana ihanet suçlamasıyla yargılanmak için yeterli aslında!

 

HALEP'İN KURTULUŞUNA ÇILDIRANLAR


Gelelim Suriye’ye... O bir ara balayı yaşadığmıız dönemde, Hüsnü Mahalli’yi yere göğe koyamayan bu yılan gibi kıvrılan bükülen gazeteci müsveddeleri, onunla birlikte Şam’da, Halep’te tura çıkıyordu. Şimdi Esed dedikleri Beşar Esad’a neredeyse ‘dünya lideri’ methiyeleri düzüyorlardı. Bu arada Türkiye’nin İhvanı ABD’ye ‘ben onu tatlı sözle kandırır, hizaya getiririm’ mesajları veriyor, BOP eşbakanı olduğunu yedi düvele ilan ediyordu. Bu arada Suriye’deki bazı gruplar da ‘darbe’ planlıyorlardı. Hani şu Soros’un ‘turuncu devrimleri’nden birini Suriye’de gerçekleştirmekti plan. Katar sermayesi, Suudi fitnesi, el Kaide katillerinin desteğiyle, uluslararası terörist taburları da bu sıralarda
kuruluyordu. Bu arada hemen ekleyelim, bu ‘Hama’da katliam’ hikâyesinin sebebi olan Suriye İhvanı, bu coğrafyanın en eli kanlı İhvanı’ydi ve Hama felaketine sebep olan asker katliamını yapan da onlardı. Hama’nın topçu ateşine tutulan mahallelerinde bu katillerle ne yazık ki pek çok sivil de hayatını kaybetti. İşte bu sebeple, bu ipten kazıktan kurtulmuş katillerin bir turuncu devrim değil, bir kanlı iç savaş çıkartacağı, bunun da Katar ve Suudi sermayeli AKP destekli bir felakete dönüşeceğini ABD bile hesaplayamadı. Sonuçta bu beş yılda 600 bin Suriyeli hayatını kaybetti. Özgürlük savaşçısı denilen yobaz katil sürüsünün ise yüzde 90’ının ithal malı olduğu açık seçik ortaya çıktı. Çeçen psikopatından Afganistanlı el Kaide şerefsizine, ülkemizde cinayet işleyen Uygur meczubuna kadar 100 küsur ülkeden ne kadar ruh hastası varsa en uzun sınırımız olan komşumuzun topraklarını işgal etti. ABD, Britanya başta olmak üzere Batılı emperyalistler de ateşe benzin dökmekte pek hevesliydiler. İşte bu 600 bin sivilin ölümünün ve yaklaşık ülke nüfusunun yarısı kadar mültecinin tüm sorumluluğu burada saydıklarımızın üzerinedir.

 

BOP, ARTIK PATLAK BİR TOP!


Ama artık devran döndü. BOP çöktü, Arap Baharı’nın nasıl bir emperyalist soytarlığı olduğunu başta Arap dünyası olmak üzere tüm dünya gördü. Suriye’nin onurlu halkı Sünnisi, Alevisi, Hıristiyanı, Kürdü, mezhep ve etnik ayrım dinlemeden işgalci teröristlere karşı Suriye Ordusu’nun yanında yer aldı. Siz bakmayın ABD ve İngiliz medyasının yalanlarına, Katar ve Suud medyasına, hele hele bizdeki bazı paçavralara; neresi teröristler taraf işgal edilmişse, yurtdışına kaçamayan halk, Şam yönetiminin elindeki bölgelere göçtü. Rusya ve İran’ın aktif, Mısır ve Çin’in pasif desteğiyle de olsa Suriye halkı bir ulusal kurtuluş savaşı destanı yazıyor. Halep artık tümüyle özgür... Suriye’nin
en önemli ticaret ve sanayi kenti mikroptan arındırıldı. Palmira kudurmuş IŞİD’lilerin eline geçti belki, emin
olun tekrar geri alınacak. Suriye’deki iç savaş Suriyeliler’in zaferiyle son bulacak.

 

MEZHEPÇİ FAŞİSTİN TİMSAH GÖZYAŞI


İşte bu geri dönülmez yenilgiyi gören emperyalist kuklası mezhepçi faşistler, öç almak derdinde... Bu sebeple
ülkelerin komplolarla işgal edilmesine, komşusunda kanlı oyunlara karşı duranlara saldırıyorlar. Suriye kökenli ama en az her Türkiyeli yurtsever kadar kalbi Türkiye ve Ortadoğu halkları için atan birini işte bu sebeple gözlatına aldılar. Ne yaparlarsa yapsınlar, nasıl yaparlarlarsa yapsınlar, Suriye özgürleşecek, Hüsnü Mahalli de ister tutuklansın ister tutuklanmasın, ister içeride ister dışarıda olsun, bu insanlık mücadelesinin onurlu tarafında yer alacak.


AJAN DA SİZSİNİZ, UŞAK DA...


Bu arada, yandaş kanallarda salya sümük ağlayan terörist destekçilerine bir mesajımız olsun, nefessiz kalana
kadar zırlayın, o gözyaşları fıtratınızın irinidir. Ajan diye suçladığınız Hüsnü Mahalli sadece ve sadece Suriye kökenli bir Türkiyeli yurtseverdir. Ajan Hüsnü Mahalli değil, babandır!


Durmak yok zırlamaya devam, zira Suriye işgalden kurtulacak, işgalci teröristler ya defolup gidecek
ya da son ferdine kadar yok edilecek. Suriye son kalan mikrop temizlenene kadar savaşacak ve bizim kalbimiz
onurlu Suriye halkı için de çarpacak!

Önceki ve Sonraki Yazılar