Instagram da tercih @Komedi hesabı

Instagram da tercih @Komedi hesabı

Bu başlığı görünce sahibine milyon dolarlar kazandıran Instagram hesaplarından söz ettiğimizi sandıysanız, yanıldınız. Milyon dolarlar kazanmak kadar keyif veriyor olmasa da en azından görür görmez yüzümüzde kocaman bir gülümsemeye dönüşen paylaşımlar yapan hesaplardan söz ediyoruz. Yani; komedi içerikli, mizahi paylaşımlar yapan hesaplardan… Gülmek mi istiyorsunuz? O halde sosyal medyada hangi hesapları takip ettiğinizi gözden geçirin.

Elbette tek ilgi alanınız mizah olsun, sadece komik paylaşımlar yapan hesapları takip edin gibi bir öneride bulunmuyoruz. Ancak hayatınıza biraz mizah kazandırmanın faydalarını mutlaka hissedeceksiniz. Boş zamanlarınızda, otobüste, metrobüste, deniz kıyısında dinlenirken, ofiste kahve molası verdiğinizde, gece uykunuz kaçtığında kısacası sosyal medyaya girmeye zaman bulduğunuzda karşınıza çıkan paylaşımlardan birkaçı da sizi güldürse iyi olmaz mı? Gününüze keyif katmaz, neşenizi yerine getirmez mi? Milyon dolarları boş verin, siz Intagram’da mizahi paylaşımlar yapan hesapları, en azından bir tanesini takip edin.

Karşınıza çok sayıda hesap çıkacağı için birkaç tüyo vermek isteriz. Komik paylaşım yapan bir hesap ararken, esprileriyle bırakın güldürmeyi aksine “bu ne şimdi” dedirten, makinalı tüfek gibi ardı ardına paylaşım yaparak sayfanızı adeta Haçlı Ordusu gibi kuşatan hesaplardan uzak durun! Bunun yerine tamamen doğal ve doğaçlama görseller paylaşan, hayatın içinden paylaşımlar yapan ve gerçek bir mizah anlayışına sahip olan @komedi hesabını tercih edebilirsiniz.

Hangi Hesabı Takibe Alacağınız Önemli!

Gülmeye artık her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğundan mıdır, yoksa insanlar zorlama, suni ve saçma esprilerden bıktığından mıdır bilinmez ama kaliteli bir mizah anlayışına sahip olan @komedi hesabı son dönemde daha fazla ilgi görmeye başladı. Paylaşımlarını incelediğinizde bu ilgiyi hak ettiği kanaatine varmanız uzun sürmüyor. Öncelikle gerçekten dozajında paylaşım sıklığı olduğunu belirtmekte fayda var. Instagram’ınızı her açtığınızda karşınıza 50 - 60 tane yeni paylaşılmış görseli çıkmıyor.

Bir diğer özelliği ise ince bir mizah anlayışına sahip olması! Anlaşılması güç, gülümseyebilmek adına üzerine 60 saniye düşünmeniz ya da görsele uzun uzun bakmanızı gerektirecek paylaşımlar yapmıyor. Bakar bakmaz konuyu anlayabiliyorsunuz. Özellikle bazı paylaşımları kahkahalar atmanızı bile sağlayabiliyor. Hangi paylaşımlar sizi bu kadar güldürür, bilemeyiz ama hayvanlar aleminden insanlar alemine, anne babaların çocuklarına verdikleri komik tepkilere, işletmelerin canına tak eden durumları nasıl kağıda döküp işletmesine astığına kadar, kısacası mizaha dair ne varsa bu hesabın paylaşımlarında karşınıza çıkıyor.

Güncel konular da kimi zaman ironik, kimi zaman da insanların konuya komik yaklaşımları ile birlikte paylaşılıyor. Açıkçası hesabı takibe aldıktan sonra kendinizden de bir parça bulabileceğiniz, adeta kendinizi göreceğiniz “aynı ben” diyerek gülümseyebileceğiniz paylaşımlarla da karşılaşabilirsiniz. Çocukların en komik anları, objektiflere yakalanmış en komik anlara da tanıklık etme fırsatı bulabilirsiniz.

Güzel ülkemizden “başka ülkede yaşayamam” dedirten paylaşımlar da cabası… Müşterilerinin tavırlarından canına tak eden işletme sahibinin kendince derdini anlatmasını mı ararsın, dedelerin çilingir sofrasında sarhoş olup yaptıkları hareketleri mi ararsın, anne babaların komik tartışma stillerini mi ararsın, gerçek hayattan gerçek kareler de paylaşan bu hesapta ne ararsan var! Her görselle sizi kahkahalara boğacak demiyoruz ama gerçekten en azından bir tebessüm ettirmeyi başarıyor olması, bu hesabı önermemizi beraberinde getiriyor.

Bunca sözden sonra merak edip “bir bakayım” diyenler için @komedi hatırlatmasını da yapalım ve huzurlarınızdan ayrılalım. Artık mizaha hayatınızda ne kadar yer açacağınıza daha fazla karışmayalım ve vedamızı da “ne haliniz varsa gülün” diyerek yapalım! Günün birinde milyon dolarlar da kazanmanız dileği ile…