LG Steam teknolojisiyle daha hijyenik yaşam

LG Steam teknolojisiyle daha hijyenik yaşam

LG, doğal yollarla, kusursuz hijyen sağlayan çamaşır makineleri, kurutucular, styler’lar ve bulaşık yıkama makineleri sunuyor.

Günümüzün koşulları kişisel sağlık ve hijyeni her zamankinden daha da önemli hale getirdi. Her ne kadar, ofis, toplu taşıma gibi ortamlarda bakteri ve virüsleri kontrol edemiyor olsak da, yeni nesil teknoloji, giydiğimiz kıyafetlerden yemek için kullandığımız mutfak eşyalarına kadar pek çok alanda maksimum hijyen sağlamamıza olanak tanıyor.

Daha temiz kıyafetler, yatak takımları ve bulaşıkların yanı sıra buhar, evdeki sağlık tehditlerinin sayısını azaltarak hatırı sayılır bir rahatlık sağlıyor. LG’nin en son bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, kurutucular ve LG Styler giysi bakım dolabı tarafından sunulan saf, güçlü buhar, zararlı bakterileri ve mikropların yanı sıra, hoş olmayan kokuları ortadan kaldırıyor. LG'nin buhar teknolojisinin sanitize etme ve kokudan arındırma özelliği, LG ev aletleri ürünlerinin sevdiklerine sağlayabileceği farklı bir değer olarak sunuluyor.