Teknolojide farklılıklar

Teknolojide farklılıklar

kapasite yani güçlerinin birbirlerine uyum içerisinde olmamasından dolayı ürünlere zarar verilebilmekte yada kullanılamamaktadır.

Cami ses sistemleri bildiğiniz üzere dört bir yanımızda ibadethanelerimiz olduğu için sıkça talep edilen ve sorulan ses sistemlerinin başında gelmektedir. Camilerimiz de teknolojinin ilerlemesi sayesinde elektronik ses aygıtları çerçevesinde kendine düşen payı almaktadır. Bu alanda üst düzey çalışan ve bilgi birikimine sahip olan kurum ve kuruluşlar cami ses sistemi nelerdir? Denildiği takdirde bu soruya 2 ana başlık altında toplarlar. Bunun sebebi caminin içerisine özel hazırlanan ve kullanılan ses sistemleridir. İkincisi ise caminin dış yüzeyinde kullanılan ve çevreye adapte kullanılan ses cihazlarıdır. İlk olarak dış mekan cami ses sistemlerinden bahsetmek istiyorum.

Cami dış ses sistemleri birçok doğa olayına karşı korunaklı ya da mücadele edebilir yapıda üretilmek zorundadır. Örneğin hoparlör biçimi bile horn tip olarak uyarlanır. Bu sayede herhangi bir doğal afetten etkilenmesi en aza indirgenir. Horn tip hoparlörün bulunduğu modelleri amfi, mikrofon ve benzeri olmazsa olmaz ses sistemi ekipmanları ile kombin hale getirerek en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Elbette caminin ve iletim mesafesinin menziline kıyas ile tercih edilen ürünlerin özellikleri de artıp azalmaktadır. Cami Ses Sistemlerini İncelemek İçin: https://www.yonkamuzikmarket.com/cami-ses-sistemleri

Cami iç ses sistemlerinde ise olay daha bir başkadır. Sesi daha kaliteli ve tok iletmek adına kurulu olan bu sistemlerde ise, genellikle duvar ve tavan hoparlörünün yer aldığı yapı ve alan göz önüne alınarak kullanılabilmektedir. Bu alanlarda yer alan ürünlerin konumlandırma açısı ve benzeri etkenleri mutlaka bu alanda profesyonel büyük firmalar aracılığı ile yapılmaktadır. Benim sizlere tavsiyem ise, elektronik ses aygıtları olduğu için mutlaka hazır paketlere yönlenin, çünkü son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan sıkıntılardan biri ise ekipmanların kapasite yani güçlerinin birbirlerine uyum içerisinde olmamasından dolayı ürünlere zarar verilebilmekte yada kullanılamamaktadır. Bu sistemleri ister tek tek bir araya getirin isterseniz de paketler halinde alanınızın büyüklüğüne göre değerlendirerek tedarik ediniz.

Cami ses sistemlerinde yer alabilecek ve kullanıldığı takdirde de oldukça verimli performanslar alabileceğiniz birkaç ürün bence şunlardır; Lastvoice Stx-5tw ya da Stx-5tb duvar hoparlörü, Lastvoice Hv-100 Horn tipi dış mekan hoparlörü, midex mc-500 power mikser amfi, Lastvoice Tx-101 Telsiz mikrofon ve benzeri birçok ekipmandan bahsedebilirim. Örneğin hityaca göre yaka mikrofonu amfi, tavan hoparlörü ve benzeri birçok elektronik donanım eklenebilir ve değerlendirilebilir. Bu alanda gerçekten ülkemizde hemen hemen her caminin iç ve dış mekanların da oldukça verimli bir şekilde yer alıp kullanılan Lastvoice ve Midex marka cami ses sistemi ürünlerini sizlere şiddetle tavsiye ederim.

 e