Yerli ve milli araca 'Tasarım' ödülü

Yerli ve milli araca 'Tasarım' ödülü

Üretimine 2018 yılında başlanan TRAGGER Yeni Nesil Elektrikli Hizmet Araçları’nın en yeni üyesi T-Car’a Design Turkey’den İyi Tasarım Ödülü verildi.

Yurt içi ve yurt dışından 120 binin üzerinde yaratıcı endüstri temsilcisine ev sahipliği yapan Design Week Turkey, bu yıl 14-17 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Design Week Turkey kapsamında, T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

BAKAN PEKCAN STANDI ZİYARET ETTİ

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde bu yıl 8’incisi düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde TRAGGER Yeni Nesil Hizmet Araçları Transfer Serisinden T-Car’a İyi Tasarım Ödülü verildi. Ödül Töreni sonrasında TRAGGER T-Car’ın sergilendiği standı ziyaret eden T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle aracı yakından incelediler.T-Car ile ilgili detaylı bilgi alan Bakan Pekcan, aracın yerli ve milli olmasının gurur verici ve TRAGGER’in ihracat hedeflerinin de çok sevindirici olduğunu söyledi.

YÜZDE 100 ELEKTRİKLİ HİZMET ARACI

Yüzde 100 elektrikli yeni nesil hizmet aracı ailesi TRAGGER; Profesyonel, Lojistik ve Transfer Serisi olmak üzere 3 seriden oluşuyor. 2018 yılından bu yana üretilen QD ve LC isimli Pro Serisi araçları ideal boyutları ve yüksek çalışma performanslarıyla özellikle hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, kampüsler, limanlarda yük taşıma, bakım hizmetleri veya gibi noktalarda segmentinin en ideal araçları. Lojistik amaçlı TT (Tow Tractor) Serisi; fabrika, depo, liman ve hava limanı gibi tesislerin içerisinde çekici görevi yapmak üzere üretildi. Ödüle hak kazanan T-Car ise Transfer Serisi içinde yer alıyor.