
18 kişinin öldüğü ABD'de bir saldırı daha
ABD'nin Teksas eyaletindeki bir AVM'de gerçekleştirilen silahlı saldırıya bir yenisi daha eklendi
ABD’nin Teksas eyaletindeki bir AVM’de düzenlenen ve 20 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı silahlı saldırının birkaç saat sonrasında, Ohio eyaletindeki Dayton şehrinin Oregon bölgesinde ikinci silahlı saldırı düzenlendi.
Yerel medya, çok sayıda kişinin vurulduğunu duyurdu. Henüz ölü ya da yaralı sayısı bilinmezken; saldırganın polis tarafından etkisiz hale getirildiği iddia edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edildiği duyuruldu.
ABD'nin Teksas eyaleti El Paso kentinde bir kişinin alışveriş merkezinde etrafa ateş açtığı bildirildi. Bölgeden bildirdiğini belirten sosyal medya hesapları alışveriş merkezinde onlarca ölü ve yaralı olduğunu ileri sürdü. Son gelen net bilgi ise, şu ana kadar 18 kişinin ölümünün tespit edildiği şeklinde. Ayrıca 22 kişinin de yaralandığı bildirildi. El Paso Polis Merkezinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, saldırı bilgisi teyit edilirken, bölgedeki insanlara Cielo Vista alışveriş merkezinden uzaklaşmaları uyarısında bulunuldu. Haberlerde alışveriş merkezindeki dükkanların kapatıldığı ve bölgeye polis takviyesinin yapıldığı ifade edildi. Belediyeden yapılan açıklamada ise saldırıyla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.
RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇEREN VİDEO: