30 cm anüsünden içeri girdi! Doktorlar şok oldu

30 cm anüsünden içeri girdi! Doktorlar şok oldu

Acil hastaneye gelen bir kişinin ameliyatına giren doktorlar karşılaştığı manzara karşısında şok oldu.

Viyetnam'da bir kişinin anüsünden içeriye giren hayvan, doktorları şoke etti. Talihsiz şahsın karnından 30 santim büyüklüğünde hayvan çıktı.

ekran-goruntusu-2024-03-27-161846.png

ADAMIN KARNINDA 30 SANTİM YILAN BALIĞI TESPİT EDİLDİ

34 yaşında bir adam, şiddetli karın ağrısı nedeniyle Quang Ninh Eyaletindeki Hai Ha Bölge Tıp Merkezine başvurdu. Doktorların yaptığı tetkiklerden sonra adamın karnında 30 cm büyüklüğünde yılan balığı tespit edildi.

ekran-goruntusu-2024-03-27-161911.png

YILAN BALIĞI ADAMIN ANÜSÜNDEN İÇERİ GİRMİŞ

Balığın adamın vücuduna anüsünden girdiğini ve kolonundan yukarı doğru kaydığını açıklayan doktorlar hemen harekete geçti. Adamın karnındaki yılan balığı, bağırsak delinmesine, mide veya karın bölgesinde iltihaplanmaya neden olan bir durum olan peritonite yol açtı.

ekran-goruntusu-2024-03-27-161919.png

HASTANEDEN ŞOK EDEM OLAY HAKKINDA AÇIKLAMA

30 santimetre uzunluğundaki yılan balığı, doktorların sindirim kanalında yabancı bir cisim olduğunu gösteren ultrason ve röntgen incelemesi sonrasında ortaya çıktı.

Hastanenin Cerrahi Müdürü Pham Manh Hung konıya ilişkin yerel basına "Bu nadir görülen bir durum. Rektal bölgede çok fazla dışkı sıvısı var ve kolayca bakterilerle enfekte olabiliyor, ancak güvenli bir şekilde yapıldığı için ameliyatta herhangi bir sorun yaşanmadı" şeklinde açıklama yaptı.