81'lik Joe Biden'dan 'iyi evliliğin' sırrı! ABD Başkanı, karısıyla hangi zamanlar seviştiğini anlattı

81'lik Joe Biden'dan 'iyi evliliğin' sırrı! ABD Başkanı, karısıyla hangi zamanlar seviştiğini anlattı

ABD Başkanı Joe Biden iyi bir evliliğin sırrının ne olduğunu açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden bu kez iyi evliliğin sırrını verdi.

New York Times'ın Beyaz Saray muhabiri Katie Rogers, yeni bir kitap kaleme aldı. Biden'ın evliliğine dair daha önce duyulmamış anekdotları aktaran kitaba göre Biden, iyi ve uzun bir evliliğin nasıl mümkün olduğunu anlattı.

ekran-goruntusu-2024-02-25-222905.png

Rogers, "American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden" (Amerikan Kadını: Hillary Clinton'dan Jill Biden'a Modern First Lady'nin dönüşümü) isimli bir kitap kaleme aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-25-222910.png

"İYİ EVLİLİĞİN SIRRI İYİ SEKS"

Rogers, yayımlanmadan önce kitabın bir bölümünü İngiltere'nin Daily Mail gazetesiyle paylaştı. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, çevresindeki gençlerle yaptığı konuşmalarda, sıkça seksin ilişkilerdeki öneminden söz ettiği belirtilen ABD Başkanı Joe Biden "İyi evliliğin sırrı iyi seks" dedi.

ekran-goruntusu-2024-02-25-222918.png

KENDİ EVLİLİĞİNİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Kitaba göre Biden, eşi Jill Biden'ın "pek hoşuna gitmese de" yanında çalışanlara şakayla karışık şekilde "47 yıllık bir evliliğin sırrının iyi seks" olduğunu söyledi.

ÇOCUKLAR UYURKEN EŞİYLE SEVİŞİYOR

Biden, daha önce eşinin kendisi için dünyadaki her şeyden önemli olduğunu söylemişti. 2006 yılında başkan adayı olup olmayacağı sorulduğunda Biden, "Evde olup çocuklarım uyurken eşimle sevişmeyi tercih ederim" demişti.